Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Kakve glave su sad glavni preprodavci bitkoina u Beogradu, bukvalno su samo prešli s fejk parfema na kriptovalute
ali ja ne kapiram sta vama nije jasno
cena bitkoina
januar 2017- 1.000$
januar 2018 -10.000$
januar 2019- ??
ko je kupio pre godinu dana sad je zaradio 10 puta vise. to je cinjenica i ni jedan kiseli vukajlijas ne moze to da ospori. sta ce biti u buducnosti niko ne zna, moje pravo je da se kockam
100000$ sig
Haha
Eto maestro nadam se da ces da skines mrak kad dignes ti 30k evra, jebemu misa red bi bio.
Inace decembar 2017 -20.000$
Decembar 2018- 30.000$ sig
Bravo maestro, da li se osecas kao elon musk sada dok pravis te pare koje niti vidis niti imas niti ces ih imati?
Kao sto rece tvoj kolega, imaginarni lik iz biblije je pokusavao i pokusavao da uskrsne i na kraju je uspeo. Tako ces i ti uspeti. Cuda se desavaju..al u kurcu.
Razmišljao sam da svi mi sa vukajlije uložimo svu svoju imovinu u kriptovalute i da sljedeće godine ovaj sajt postane "sajt golih milionera". Onda nećemo morati da kačimo slike na "dobre pičke", "ideal ljepote-real life ribe" i slične teme jer ćemo guzit svi masovno na jahtama.
Necu da rizikujem bezpotrebno jer i sad guzim do duse ne na jahti
A i mi sa sela ne verujemo u virtuelne pare
Ne suska to nisu pare
Ma jebes kriptovalute to sve prevara, bolje lepo tocis gorivo na pumpi za 300 evra mesecno i boli te kurac
Mirno spavas
To samo dodje neko i pogasi kompjutere jedan dan i nema vise
Izvini škabo maestro, reci ti meni koliko ti trošiš na gorivo mesečno, ti ono beše voziš 458 italia?
Bravo maestro, da li se osecas kao elon musk sada dok pravis te pare koje niti vidis niti imas niti ces ih imati?
:))
https://images2.memedroid.com/images/UPLOADED53/5310dd6e7fdb3.jpeg
januar 2017- 1.000$
januar 2018 -10.000$
januar 2019- ??
bitkoin valjda postoji da se pređe na e-valutu i da se prestane štampati papirni novac. daš 1000 dolara za btc, posle godinu dana imaš 10k, prodaš ga, banka mora 10x više novčanica da ti štampa, ne daj bože prodaš ga 2019. e tek si tad usro topčider, msm tako sam ja kao dipl. ecc. razumeo stvari hehehe
uhh jeza me hvala od transfera blama na ovaj post.
Ja: banko prodaj mi bitkoin
Banka: ok
Ja nakon 2 godine: banko kupi od mene bitkoin
Banka: e do kurca sad, stampaj novih 100k evra jebiga