Prijava

hnjo hnjo to su ti ovčarsko kozarski fazoni

jer samo oni koji ubijaju mogu da ih i jedu!samo onaj ko iz rudnika izvuce rudu,moze da je koristi!

Ne, pitanje je etičke prirode. Nekada je čovek bio jedno sa majkom Zemljom, i znao je gde su granice surovosti, ubijao je svoj plen, ali je deo ulova žrtvovao bogovima, i ritualno se izvinjavao životinji koju je ulovio. Današnji malograđani su ogrezli u orgiji klanja i ždranja pripadnika drugih živih vrsta, samo što nisu svesni šta u stvari rade: za njih je biftek isto što i krompir i hleb: hrana. Ja bih uveo da onaj koji hoće da jede meso, mora da bude svestan kako ono do njega dolazi: uz hropac, krv prolivenu, vrištanje životinje u agoniji i trzanje udova. Pošto do toga dolazi svejedno, gledao to potrošač ili ne, možda bi moglo da se uvede samo da potrošač gleda, ne da i kolje. Tako bi dobio dublji uvid u mehanizam pomoću kojeg se održavaju njegove prehrambene navike, naučio bi se nešto o zakonima prirode, saznao bi poneke stvari o fabrikama smrti koje mogu biti korišćene, a i bile su, zašto da ne, i za istrebljenje pripadnika njegove vrste. Sve u svemu, trebalo bi uputiti čoveka koji su uzroci i posledice njegovih akcija, pogotovo kad se radi o smrti drugih živih bića. Tako bi čovek postao mudriji i svesniji zakona prirode. A što se tiče rude i rudara, kada bi to video uživo, tu bi možda postao socijalno osvešćeniji i skloniji da glasa za neku partiju koja propagira benificiraniji radni staž za takve poslove. Ali koljači i rudari nisu isto, nipošto.

Terati da rade na njivi sve ljude koji kažu da društvene nauke nisu bitne, a takođe i one koji govore da matematika, fizika i slično isto nisu potrebne u životu.

Тодоровићев Устав

Први и једини члан:
Свакоме за кога се сазна да је некад у животу конзумирао било коју врсту коктела (осим шприцера) или неку другу врсту напитка која се састоји од два или више различитих брендова алкохолних или безалкохолних пића да се да двајес пет четничких по дупету кундаком.

И наркомани да се стријељају, добро рече онај.

Nash Bridges

hnjo hnjo to su ti ovčarsko kozarski fazoni

i tvoja stara ih voli :3

Narkomani da streljaju strejtere.

1. Legalizovati sve vrste droge.
2. Legalizovati alkohol za mlađe od 18 godina. Zabraniti sva bezalkoholna pića sem koka-kole.
3. Zabraniti svu hranu sem izrazito masne.
4. Podstaći otvaranje kockarnica i uvesti u njih svaku igru na sreću poznatu čoveku.
5. Legalizovati prostituciju i zaposliti sve ove što ga saftaju za koktel i krug u stranim kolima ne starijim od tri godine. Neka vidi država neku korist od njih, baška imaju socijalno.
6. Uninuti ili bar svesti na mnimum carinsku kontrolu i formalnosti na granici.
7. Otvoriti što više bolnica kako bi se ovi koji su koristili prethodnih šest stavki malo poprioporavili, a i medicina je najplemenitije zanimanje poznato čoveku, a sami doktori viša rasa, plemstovo takoreć,i kog imamo zavišak.

Onda lepo zgrtati pare od stranaca koji će ovde da dolaze da se najedu, napiju, nadrogiraju i najebu ko stoka. Ionako smo željni i dupe bi dali, čemu više taj lažni moral?
Time bi se i ostvario srpski san da se živi od uslužnih delatnosti, niko ne bi morao da bude recimo radnik na fabričkoj traci ili na njivi, a ni škole ne bi učili.

OFF TOPIC: ko traži da se vrati služenje vojnog roka prvo da mu se da jagnje ili pile i nož da ga zakolje, ako ne može da se bije kamenom uglavu, jer ako ne može to da uradi ne može ni da puca u čoveka sa namerom da ga ubije, što je poenta vojne obuke, a ne učenje konja od 18 godina kako se brišu sline.

Sve koji se učlane ili već jesu članovi neke stranke streljati po kratkom postupku, i uvesti diktaturu, što kaže Mitke.

1. da se budžetski izveštaji daju javno i da budu lako pregledni sa jednog mesta
2. da u ovakvim raspravama učestvuju samo oni koji su proučili rezultate tačke jedan. to će smanjiti broj učesnika
3. da se probere po predlozima. da se zaključi čije je rešenje imalo za cilj da donese imovinsku korist predlagaču. da se govno ubije i sarani o sopstvenom trošku
4. porobiti RH i zarobljeno zlato i traktore prodati i namiriti dugove. Iskoristiti sve koji imaju odela za čišćenje minskih polja.
5. organizovati pljačkačke jedinice za operativni rad u na jugu i severu.
6. uvesti kulturne sankcije Bugarskoj
7. dogovoriti sa Putinom cenu arapske glave i raditi redovne isporuke

Svaki građanin bi morao da prođe kroz jednu neinvanzivnu metodu sa dejstvom na predfrontalnoj i subkorteksnoj regiji mozga. To bi bila obaveza.

To, ili bi bili postavljene kafane, bogomolje, apoteke sa uvek dostupnim farmakološkim sredstvima u svakom naseljenom mestu, a svaka bi kuća morala da ima televizijski prijemik iz kog bi pojedinac dobijao..

Ja mislim da bi spas bio kad bi bila dva Čolina CD-a u prašku.

alkohol i pljuge da budu upola jeftiniji.da narod makar bude pijan i da krepava od dima.onda ne razmislja mnogo.povecali pljuge,mota se duvan,kada jos povecaju cugu,od govana ce se praviti nesto.sve u svemu drzava gubi povecavanjem cena na najpopularnijim proizvodima.bolje prodati vise za manje para.tako recimo turska ekonomija opstaje.

Na mene su jednom u vojsci pucali Šiptari dok je svirao sa radija Zdravko Čolić, od tada ga mrzim. Pomislih tad: umreću dok svira jebeni Zdravko Čolić, kakva smrt. I sad kad ga čujem i vidim, bude mi neprijatno. Pljujem ti ja na takav spas.

Pa što si ih izazivo? ne bi oni onako pucali! A JNA, četvrta sila, samo kvalitet puštala! A na omekšivač DVD "Hajde da se volimo".

Dobro, jbg, nisi ti baš star za JNA.

A JNA, četvrta sila, samo kvalitet puštala!

Nije JNA, vojska SCG. Ja na slušalice slušao radio Bondstil, i Šiptari i naši puštali neke kukumavke.