Prijava

sta god je pali...

Da evoluiramo.

Da evoluiramo.

HAHAHAHHAHHAAHHAHAAHHHAAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAH
kakav retos od ribe.

Treba je pljeskati kurčinom po čelu dok spava

E sad nećemo da je vređamo, to što ona radi ima neku poentu a još uvek niko ne zna koju jer nikom nije rekla o čemu se radi.
Novinari su već zaključili da traži posao, da oće da se uda, da joj je to diploski, da je to bunt protiv države, zbog mira u svetu, protuv evropske unije itd, itd...

A ona ni reč nije rekla o tome još uvek.

šalim se. Ja da sam u Predoru napisao bih joj pisamce i naprskao na njega svoj one milion i neku pesmicu i ubacio joj u čizmicu.
Lepa je, nije bitno šta joj je cilj

Možda je u pitanju performans, ono, konceptualna umetnost, pitajte Brusa, on se razume u te stvari, možda je dosad prepoznao simptome performansa. Doduše, performans postoji dok postoji i samo ukoliko postoji njegova recepcija, a recepcija svake umetnosti mora imati ideološko breme, tako da možda ona hoće da izrazi nešto time, a i da performira. Što se mene tiče, ako je performans, najgenijalniji završetak njega bilo bi to da jednog dana jednostavno siđe sa toga gde stoji, ode kući, i nikom ni reči, umetničko delo završeno, a otvoreno za svaku moguću recepciju. Doduše, kakvo delo, takva i recepcija, i trajanje iste. Ali to je sudbina umetnosti koja materijalizuje stvaralački čin i pretvara ga u sopstveni medijum.

nije riječ o performansu. nije riječ o njenom vrh stilu oblačenja. nije riječ o njenom vrh izgledu, o njenom pogledu i tako dalje.

ova djevojka otvara vrata ogromnog prostora za razmišljanje. obraća se ljudima koji stanu pored nje, pogledaju u nju i kažu: Uh, vidi je, ona šuti. Odoh gledati dnevnik, biće sigurno Lemi Dikdo i prozivaće drugare iz protivničkih stranaka. A to je zanimljiva stvar jedna. Da.

nije riječ o performansu

ova djevojka otvara vrata ogromnog prostora za razmišljanje.

Pa kako onda nije performans? Ti misliš da ona hoće nas da evoluira, a neko misli da hoće da se uda jer stoji svakog dana od 9 do 13 na toj kutiji nema. Pa kako!!!

Uopste nije originalna. Cu cutanje, ma daj, ljudi se u Aziji pospu benzinom i zapele u znak protesta! Ovo je klinacki!

Njene rijeci ne nose nikakvu tezinu, ili ne zna, pa je dosla da cuti!

-Ajmo u Priječane, znam jedne dvije, dobre a same.

marcipančiću mali slatki, sjajno si to zaključila.

Nije rijec o performansu vec zeli da dokaze da zene mogu da cute duze od pola sata!

Ova djevojka otvara vrata ogromnog prostora za razmišljanje. obraća se ljudima koji stanu pored nje, pogledaju u nju i kažu: Uh, vidi je, ona šuti. Odoh gledati dnevnik, biće sigurno Lemi Dikdo i prozivaće drugare iz protivničkih stranaka. A to je zanimljiva stvar jedna. Da.

U zen smislu, da. Jer ako kažeš nešto, postoji mogućnost da time nisi rekao ništa. Ali ako ne kažeš ništa, time si svakako rekao nešto. Jednom je učitelj Sakamura išao u prikupljanje priloga sa svojim učenicima, i jedan trgovac je hteo da im da dvanaest zlatnika ako učitelj Sakamura ukratko objasni svoje učenje. Sakamura ga je pogledao prezrivo, udario štapom po glavi, a ovaj je pao na kolena i pružio vrećicu sa trinaest zlatnika. Sakamura je uzeo i nastavio dalje. Kada su ga učenici pitali u čemu je tajna njegovog postupka i trgovčevog čina, i zašto trinaest umesto dvanaest zlatnika, on je odgovorio: Eeeeeeeee... I udario je prvog do sebe štapom po glavi. Kažu da je taj doživeo prosvetljenje i postao Sakamurin naslednik.

Loš tenorčiću, teško da se to može nazvati nekim zaključkom. I kada odbijaš da analiziraš, mogu da ti kažu da i tako učestvuješ, jer će da te uključe u analizu analize.

Ćuti, a dala izjavu za Blic.
Dala izjavu da ne zna zašto ćuti.
fejspalm
Možda se može protumačiti kao umetnost, ali kako je Marina Abramović jednom rekla (parafraziram): Bilo ko može stvoriti bilo šta i nazvati to umetnošću. I to će biti umetnost. Pitanje je da li će biti vredna.
Ovo je čisto atenšnhorisanje i kurcu ne vredi.
Transfer.

Kad vidim neke budalaše kako neozbiljno lupaju loše kritike smuči mi se. Valjda zato i jesu budalaši.

Avaj, seme Marine Abramovič proklijalo je i u Prijedoru. Šta je sledeće, Babušnica, Moštanica, Donji Lugovčani...

Kad vidim neke budalaše kako neozbiljno lupaju loše kritike smuči mi se. Valjda zato i jesu budalaši.

Daj ti, glavni, dobru kritiku, da mi znamo šta tu treba ceniti.