Zvuk tišine

1. sta god je pali...

2. Da evoluiramo.

Da evoluiramo.

3. HAHAHAHHAHHAAHHAHAAHHHAAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAH
    kakav retos od ribe.

4. Treba je pljeskati kurčinom po čelu dok spava

5. E sad nećemo da je vređamo, to što ona radi ima neku poentu a još uvek niko ne zna koju jer nikom nije rekla o čemu se radi.
    Novinari su već zaključili da traži posao, da oće da se uda, da joj je to diploski, da je to bunt protiv države, zbog mira u svetu, protuv evropske unije itd, itd...

A ona ni reč nije rekla o tome još uvek.

6. šalim se. Ja da sam u Predoru napisao bih joj pisamce i naprskao na njega svoj one milion i neku pesmicu i ubacio joj u čizmicu.
    Lepa je, nije bitno šta joj je cilj

7. Možda je u pitanju performans, ono, konceptualna umetnost, pitajte Brusa, on se razume u te stvari, možda je dosad prepoznao simptome performansa. Doduše, performans postoji dok postoji i samo ukoliko postoji njegova recepcija, a recepcija svake umetnosti mora imati ideološko breme, tako da možda ona hoće da izrazi nešto time, a i da performira. Što se mene tiče, ako je performans, najgenijalniji završetak njega bilo bi to da jednog dana jednostavno siđe sa toga gde stoji, ode kući, i nikom ni reči, umetničko delo završeno, a otvoreno za svaku moguću recepciju. Doduše, kakvo delo, takva i recepcija, i trajanje iste. Ali to je sudbina umetnosti koja materijalizuje stvaralački čin i pretvara ga u sopstveni medijum.

8. nije riječ o performansu. nije riječ o njenom vrh stilu oblačenja. nije riječ o njenom vrh izgledu, o njenom pogledu i tako dalje.

ova djevojka otvara vrata ogromnog prostora za razmišljanje. obraća se ljudima koji stanu pored nje, pogledaju u nju i kažu: Uh, vidi je, ona šuti. Odoh gledati dnevnik, biće sigurno Lemi Dikdo i prozivaće drugare iz protivničkih stranaka. A to je zanimljiva stvar jedna. Da.

9. nije riječ o performansu

ova djevojka otvara vrata ogromnog prostora za razmišljanje.

Pa kako onda nije performans? Ti misliš da ona hoće nas da evoluira, a neko misli da hoće da se uda jer stoji svakog dana od 9 do 13 na toj kutiji nema. Pa kako!!!

10. Uopste nije originalna. Cu cutanje, ma daj, ljudi se u Aziji pospu benzinom i zapele u znak protesta! Ovo je klinacki!

Njene rijeci ne nose nikakvu tezinu, ili ne zna, pa je dosla da cuti!

11. -Ajmo u Priječane, znam jedne dvije, dobre a same.

marcipančiću mali slatki, sjajno si to zaključila.

12. Nije rijec o performansu vec zeli da dokaze da zene mogu da cute duze od pola sata!

13. Ova djevojka otvara vrata ogromnog prostora za razmišljanje. obraća se ljudima koji stanu pored nje, pogledaju u nju i kažu: Uh, vidi je, ona šuti. Odoh gledati dnevnik, biće sigurno Lemi Dikdo i prozivaće drugare iz protivničkih stranaka. A to je zanimljiva stvar jedna. Da.

U zen smislu, da. Jer ako kažeš nešto, postoji mogućnost da time nisi rekao ništa. Ali ako ne kažeš ništa, time si svakako rekao nešto. Jednom je učitelj Sakamura išao u prikupljanje priloga sa svojim učenicima, i jedan trgovac je hteo da im da dvanaest zlatnika ako učitelj Sakamura ukratko objasni svoje učenje. Sakamura ga je pogledao prezrivo, udario štapom po glavi, a ovaj je pao na kolena i pružio vrećicu sa trinaest zlatnika. Sakamura je uzeo i nastavio dalje. Kada su ga učenici pitali u čemu je tajna njegovog postupka i trgovčevog čina, i zašto trinaest umesto dvanaest zlatnika, on je odgovorio: Eeeeeeeee... I udario je prvog do sebe štapom po glavi. Kažu da je taj doživeo prosvetljenje i postao Sakamurin naslednik.

14. Loš tenorčiću, teško da se to može nazvati nekim zaključkom. I kada odbijaš da analiziraš, mogu da ti kažu da i tako učestvuješ, jer će da te uključe u analizu analize.

15. Ćuti, a dala izjavu za Blic.
    Dala izjavu da ne zna zašto ćuti.
    fejspalm
    Možda se može protumačiti kao umetnost, ali kako je Marina Abramović jednom rekla (parafraziram): Bilo ko može stvoriti bilo šta i nazvati to umetnošću. I to će biti umetnost. Pitanje je da li će biti vredna.
    Ovo je čisto atenšnhorisanje i kurcu ne vredi.
    Transfer.

16. Kad vidim neke budalaše kako neozbiljno lupaju loše kritike smuči mi se. Valjda zato i jesu budalaši.

17. Avaj, seme Marine Abramovič proklijalo je i u Prijedoru. Šta je sledeće, Babušnica, Moštanica, Donji Lugovčani...

Kad vidim neke budalaše kako neozbiljno lupaju loše kritike smuči mi se. Valjda zato i jesu budalaši.

Daj ti, glavni, dobru kritiku, da mi znamo šta tu treba ceniti.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.