Prijava

Ćut, planinaro. Kradete fore od Granjke, to je nisko.

Е, шта ти је жена...кад треба да прича што стоји тамо она ћути а да је молиш да ћути она уста не би затварала 15 дана.

Gledajući Vukajliju, čovek zaista ne bi stekao utisak da žene više pričaju.

Заиста, приметио сам то код тебе Валдемаре...нема теме у коју се не разумеш, а и ако се не разумеш дођеш да лупеташ(био си чак и на теми навијачка препуцавања а мислим да су утакмицу једино погледао ако си шибао дспачу на гајби где је неко гледао).

Е, ако је ова бицури у финансијским проблемима дал би тела да се јебе за 20-25 евра? Ај ко је тамо нек је пита да се не цимам... Може и ту на тој кутији, немам проблема са тим.

а и ако се не разумеш дођеш да лупеташ(био си чак и на теми навијачка препуцавања а мислим да су утакмицу једино погледао ако си шибао дспачу на гајби где је неко гледао).

U pravu si sasvim, samo se ne sećam da sam bio na navijačkoj temi, možda jednom nešto uleteo pa bez veze napisao.
EDIT Bio sam jednom na derbiju, neke 93-94, i na par utakmica beogradske lige. Jbg, ne leži mi.

Можеш да провериш, ја знам да јеси јер сам ти рекао да одјебеш и да се ошишаш.

Hahahaa, samo sam te delimično poslušao, samo sam odjebao.

Био сам ти захвалан и на томе, мада си могао и човек да постанеш. Елем, шта мислиш дал би се ова прцала за 20-25 евра, немам више до првог?

Ne znam, samo znam da su plate tamo niske, život težak, a umetnici često skloni nastranom seksu i prostituciji, što da ne, probaj. Mada mislim da ima hipstera koji bi joj za to dali i 500 evra samo da bi mogu da se hvale, tako da, realno, šanse su ti male. Ja evo lično dao bih recimo 100 evra, ali ništa ne bih radio, samo bih se s njom dogovorio da priča okolo kako je bila sa mnom, a i ja da pričam okolo. A za tih sat vremena sedeli bismo i prvo bismo se dugo gledali ćuteći, a onda bi mi ona objasnila o čemu se radi, ja bih malo otplakao i žalio se na život i traume, ona bi izvadila neku brlju, tu bismo popili, ja bih obrisao suze i otišao.

Satro bih je od kurčevine.

Moram da postanem selebriti.

Ма знам ја тј претпостављам да би ти са њом изводио неке ритуале и гадости ал ја би је само јебао и да ми пуши ако хоће...ако неће нема везе, нисам насилник.

Ево ко је зна нек јој каже да имам максимално 25 евра да издвојим а ако је мало онда нек се тера у пичку материну за више лове има бољих курви.

Vlade jel bi i ti ubio od kurca ovu malu?
Na kutiji, pred svima

Umetno bi joj konceptualno u dupe

Smorila je sve . Bilo bi dobro da sve zajebe i samo ode

Što kaže pseto, ja bih sa njom izveo neki perverzan konceptualni ritual, nasred trga. Ali ne verujm da bi kontekst bio seksualan.

Valdermare jel se sećaš ti one profesorke?

Ja bi ono još uvek jebo.