Svi mi koji mislimo da je vukajlija otisla u kurac

  1. ipčenaš

    misliš moraču?

    YeahBatch

    Јебени дуплаци.

  2. da zakljucam ja ovo?

  3. Što pitaš uopšte?

  4. nemoj, stani da mi čak još jednom pomene familiju

  5. Čekajte, a zaključci? A predlozi? A zajedničko saopštenje i otvoreno pismo kaizenu?

  6. Нека још мало да се пљујемо. Ко зна кад ће неко опет отворити сличну тему.

  7. jedino što valja na sajtu je kafana i zbog toga samo i dolazi
    m.

  8. До скоро сам имао жељу да будем модератор ође само из разлога што оћу да трајно удаљим неке персоне. Сад видим каква демократија и поштовање људских права владају овде, штити се свако згажено говно које има налог, тако да ме та функција не привлачи ич.

  9. Meni ovde dobro. Nikad nisam ušao na čet, nisam ocijenio ukupno 20 postera i reakcija i ne zalazim uopšte u te dijelove vukajlije, a ipak se vraćam svakodnevno više od dvije godine. I dalje mi je zanimljivo, i dalje ima da se pročita odličnih stvari. Autori koje pratim čak pišu sve bolje i bolje, ništa ja tu ne bih dir'o. Ako meni nije dosadno na samo jednom segmentu ovog sajta, ne razumjem kako je dosadno nekom ko ima šira interesovanja od mojih.

    I da...

    Gvozden Bog

    JA SAM ZA TO DA SAMO BOGOVI SAJTA KAO ŠTO SAM JA

    Gvozdene.... ti si moj kurac.

  10. Нааче кад се отвори оваква тема, па кад почну да слећу падобранци који описују шта је њих привукло вукајлији, како су се понашали на сајту, а како се сад понашају. Па онда едитују пост пошто су нешто заборавили да кажу.

  11. Deep pupak

    Ja bih samo bio stevana. Onda bih mu ugasio crvenu zvezdu, da nema o čemu više da prdi. Kapiram da bi onda prestao da dolazi na sajt jer ga, logično, naučno obrazovne teme ne interesuju.
    Stevan je jedan običan huliganski ološ, koji bi sve probleme rešavao pesnicama i bakljama.

  12. Е, читам ове ваше коментаре и још нисам сконтао у чему је проблем? Јесам ли ја глуп што не схватам или сте ви такве пекмезаре да плачете за тамо неким бла бла прошлим временима, као нешто, пре је било боље... Пази овако! Нема ође шта да се дира, сем да се не отварају ове теме више - сморило у пичку материну! Имате да зајебавате радио мораву без проблема, имате три чет собе да се спрдате, имате постере, реакције, пичке, курац, дефиниције, зајебавање вејва рајдера и агилног, троловање фб странице... Прилагодите се јебено! Шта мало плусева? И мени је мали курац па јебем! Ајмо сад колективно да се побијемо што имам дваес плусева мање но прошле године... Ко да ћете умрети јебало мајку. Заиста не видим сврху, шта то фали овоме сајту? Идите на фејзбук ако је тамо боље...

  13. Ко је овај Шонси коју пичку материну?

  14. Укините опције одабраних, популарних и листу најпопуларнијих аутора и говна ће сама да оду!!!

  15. ne sviđa mi se ovo nije moja vuka

  16. svi smo bolesni zamenili smo realnost za bitove, doživljavamo različite delove vuke kao delove porodičnog prebivališta a pluseve kao platu od koje hranimo ukućane, nema nam spasa

  17. Да ти се свиђа написао би више од три дефиниције за две године на сајту.

  18. Meni je sve potaman.
    Mada ja i nisam nešto bitan faktor. Čet, ovo ono, malo forum i to je to.
    Dolazim ovde uglavnom zbog šačice ljudi, kad ne budu dolazili oni neću doći ni ja i to je to. Svako vreme nosi nešto svoje jebeš ga.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.