Svi mi koji mislimo da je vukajlija otisla u kurac

  1. ostavio sam vam u trpezariji šuljeve pa se poslužite, nema baš mnogo al su dobro kiseli

  2. ја гласам за декија!

  3. I, vukajlija se ne guši, to je laž. Svakim danom sve više autora i sve više duplih naloga. Vukajlija napreduje, ali u pogrešnom pravcu. Kada to kažem mislim na to da napreduje u povećanju autora koji su goli kurac... moram da idem, nastaviću oko 18 kad' se vratim.

    Ne sećam se šta sam hteo.... vukajliju napuštaju kvalitetni ljudi, ostaju moroni i dolaze još veći moroni. To je to.

  4. Ako je u kurcu, bila je kurcu sklona!
    Šta kakite, do jaja je sajt.

  5. vukajliju napuštaju kvalitetni ljudi, ostaju moroni i dolaze još veći moroni.

    Да, баш си се ових дана ти вратио на сајт.

  6. Šulju vrati se na čmar, beži sa sajta hahah

  7. ПЕЗОСЕ, ЈЕБАЋЕ ТЕ ДЕКИ НА ТАКМИЧЕЊУ!

  8. Jel ozbiljno pitaš il zajebavaš?

  9. Jesi vrag Manijake nema te u svijet.

  10. Мало је Бошњака на сајту. Реално.

  11. Realno, isterali su ih Montenegrini. Ali ni Hrvata nema mnogo, ne znam šta je u pitanju.

  12. Vlado limar ahahahahah

  13. Мени се чини да је сајт отишао у дупе, а не ``укурац`` јер свакаква говна пролазе као одабрана или добра, са високим оценама. Генерално, ако поставиш постер или реакцију пре 21:00, глуперкиндери те натоваре као Шиптар камион угља - ни не схватиш када су завршили, већ те нема.

    Друга ствар је у нашим годинама. Пре пет година је Лутак искривљеног К имао, рецимо 18 `дина. Ја сам имао 28. Јбг, тада нам је све било смешније, забавније, а онда су прошле године различитог животног искуства, много смо сазрели (неки од нас), видели да има и ``даље од наше село``. То је као када смо мислили да је Памела Андерсон најбоља риба у Универзуму (студију, а и шире), гњавили мачора на Барб Вајер, а онда смо са годинама одрастања видели да их има пуно море, да је боље када одеш на родео са Мирком из краја која и није нека риба, него када рукодељаш вршњака (ко каже да није, тај је за психијатрију!) па смо почели да поредимо...
    Сада када имамо по 30, 35, а неки вала и 40, логично је да трипујемо да је раније било много боље. Јесте! јер смо ми били млађи. Дефинитивно се претварамо у маторе дркаџије, а и сајт је отишао у дупе, што никако не значи да клинци који сада имају 18 годиница не откидају на њега и његове форе. То такође не значи да нећемо долазити и даље да са уздахом чежње прдимо како је сајт отишао у дупе, док ће нове генерације при тим изливима патетике патити само од курцобоље.

  14. Zaključavajte temu dok se Granjka ne isere još više.

  15. Granjka nešto sprema...

  16. Deep pupak

    Vlado limar ahahahahah

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.