Svi mi koji mislimo da je vukajlija otisla u kurac

  1. Pisao Blek Hol na temi?
    Uuuu do jaja aj' i ja da ostavim post neki smislen, možda mu se digne na mene, možda se onda i meni digne, TO!!1

  2. Mali broj poena za forum i cet je unistio. Ja recimo sam svaki dan pisao po 1 definiciju dok nisam dobio 50 poena. A sad ne pisem nista jer ne znam i ja ne vezem sa definicijama a imam pristup forumu i cetu tako da nit citam niti pisem. I da sajtu fali joke oke.

  3. Nek Kaizen da 5 tableta pa da vidiš kako ljudi pišu definicije. Čisto da bude zanimljivije, a i sajt će u neku ruku "procvjetati".

  4. И не капирам поенту коментарисања чланова регистрованих пре годину, две, три. Мислим, знам да ће већина да буде у фазону "Смараш Пеки јер причаш о томе како је било боље пре а сад није" али јесте, тако је. Вукајлија пре 4, 5 године (и ту не мислим само на дефиниције већ генерално стање на сајту) је нешто што је за то време било незамисливо добро. Мислим да је СОС као отварач теме на то и мислио. Вукајлија се за последње 2 године минимално променила, за последње 3 једва. Они који не знају како је било пре рецимо 4 године у ово време и не капирају зашто се људи који су се тад регистровали сад смарају.

  5. I Deki, nisam mislio za reakcije i postere već za definicije, nagradna igra da bude. Ipak je kako ti reče ovo rečnik slenga pa zašto baš za to nema nagrada a za reakcije ima. Ja pokušavam da obezbedim nagrade za takmičenje a ti mi dade kurac.

  6. Ja recimo sam svaki dan pisao po 1 definiciju dok nisam dobio 50 poena.

    Ti si znači na silu pisao i spemovao odeljak sa definicijama nekvalitetnim materijalom da bi dobio pristup četu O:

  7. Čekaj bre ona vukajlijaška sarma je i dalje živa?

    Ovo sam dvaput predložio za brisanje i mene zanima zašto je živa?

  8. Smaraš Peki decxko a mogu primetiti i da si plitak k'o lavor. Al' evo potrudiću se da objasnim svoje mišljenje;
    Vidi, imao Perica 4 autića i mnogo je voleo da se igra sa njima. Međutim jednoga dana dođe neka volina i odnese njegove autiće i on počne da se igra na drugom pesku sa njima. Posle je Perica dobio nove autiće, od čike koji ga je dirao u kombiju, ali više nije uživao u igri kao sa starim autićima.
    Pouka: Idi brate na tarzaniju pa tamo ljubi dupeta, ovde je samo kratko bio blek hol al' vidim da je otišao, jer mi se tuki uopšte nije digao, a meni se jako diže na blek hola.

  9. Deki, jebem ti sunce krvavo, jesi pročitao što sam napisao?

  10. I Deki, nisam mislio za reakcije i postere već za definicije, nagradna igra da bude. Ipak je kako ti reče ovo rečnik slenga pa zašto baš za to nema nagrada a za reakcije ima. Ja pokušavam da obezbedim nagrade za takmičenje a ti mi dade kurac.

    Mnogo primaš taj kurac k srcu, rekao sam ti, poigraj se pa vrati.

  11. Мислим да ће се стање на сајту поправити ако банујете Панинара.

  12. Zašto Deki jebemu sunce, zar nije bolje da neko zaradi stan u Beogradu od pisanja definicija ili eventualno novog Fiata?

  13. То су страшне ствари... ;'(

    Овде долазим јер су сви маторци испред драгстора помрли а они који су преживели смрде, а морам с неким да продискутујем дневно-политичке теме...

  14. И не капирам поенту коментарисања чланова регистрованих пре годину, две, три. Мислим, знам да ће већина да буде у фазону "Смараш Пеки јер причаш о томе како је било боље пре а сад није" али јесте, тако је. Вукајлија пре 4, 5 године (и ту не мислим само на дефиниције већ генерално стање на сајту) је нешто што је за то време било незамисливо добро. Мислим да је СОС као отварач теме на то и мислио. Вукајлија се за последње 2 године минимално променила, за последње 3 једва. Они који не знају како је било пре рецимо 4 године у ово време и не капирају зашто се људи који су се тад регистровали сад смарају.

    koje preseravanje....

  15. dzoni,aj na buksnu

    Na poslu sam i to izgleda da će pasti ozbiljno glavljenje u ovoj rupi :)

  16. peki, sereš ko foka.

    ma ne radi se samo o defkama, šta ste zapeli za njih. lepo je rekao sos u uvodnom postu "posteri smenili defke, reakcije smenile postere". pomirite se sa tim da su defke umrle, jebale vas one više. ako vam se piše, ne morate ovde, otvarajte blogove, ko vas jebe.

    sos je mislio na sveopštu buđavost. i na forumu je buđavo, i na četu (manje-više, osim kad je neka opuštena ekipica).

  17. pomirite se sa tim da su defke umrle, jebale vas one više. ako vam se piše, ne morate ovde, otvarajte blogove, ko vas jebe..

    +1

  18. Makaronac tebra ja sam tebe razumeo da ti 'oćeš da se takmičiš protiv mene u pisanju definicija a to ti ne preporučujem ako to želiš da radiš da bi sebe dokazao kao autora boljeg od mene, za tim nema potrebe, zato sam napisao ono Zašto?, shavtaš? Ti jesi bolji autor od mene, vidi kol'ko samo priznanja imaš, odabranih, pluseva, vaaauuu.... Shvati samo jednu stvar - nemoj da sebe potenciraš i da tražiš priznanje za svoj rad kao što si to pokušao ranije, recimo sa onom temom Hol of lejm, to je tako zilj. Nisi ti tražio nagrade za druge, nagrada će biti, ti si izrazio onom tvojim Hoću 'ljeba da jedem od rada za ovaj sajt!, ok sa upotrebom stilske figure sarkazam ali bez obzira, neskriveno potenciranje tvog doprinosa, koji možeš da okačiš o klin, jer ti dođe jedan random deky i napuši te kurčinom, tvrdom, latinoameričkom, bez da ti je ljubio dupe k'o što peki ljubio ovima koji su prerasli vukajliju.com.
    Vidi, možemo da napišemo defke, sprdamo se i ložimo nije bitno al' to ne menja moje mišljenje.
    UBR pun mi je kurac ljubljenja dupeta, kako onih koji ih ljube tako i oni koji se zapiru...
    Mrš, molim vas.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.