Prijava

Kontam da ljudi kod reakcija idu na arhivu, pa tako daju ocene... Neki gledaju da stave odmah posle ponoći jer odmah ideš na vrh arhive i obično tako i ostane po ocenjenosti, sem ako ne napraviš neko dibidus govno. Ja npr izbacim dve u isto vreme oko deset uveče, tj. sa onim razmakom od pola sata, jedna uđe u popularne za manje od pola dana, druga skrpi 10 ocena, jebem li ga do čega je.
edit: beše ovo odgovor Truleksu :)

Sanitarni čvor
kace onaj post koji ima 237252756268 recenica i koji sve izanalizira do tancina

237252756268?
Без минимум 237252756978 не ваља ништа. Није онда добра анализа у питању. :))))))

237252756268?
Без минимум 237252756978 не ваља ништа. Није онда добра анализа у питању. :))))))

prava analiza para vredi :)

може и кад си улогован, у једном прозору, одма да ти пише.

To beše ti pravio skriptu koja to radi?
Zašto?
Lično ne volim da mi halo-efekat smeta pri ocenjivanju.

To beše ti pravio skriptu koja to radi?

da

Zašto?

- hteo da vidim dal moze da se uradi i koliko je komplikovano/jednostavno
- nekad definicija nit smrdi nit mirise pa necu da dam ni + ni - a ne mogu saznati ko je napisao
- malo mi je lakse ocenjivati one eseje, procitam na preskokce, bacim pogled ko je pisao i na osnovu toga razmislim dal vredi detaljno procitati

Ja npr izbacim dve u isto vreme oko deset uveče

neznam koliko je ovo pametan termin pogotovo za arhivičare, lako prođe dan i ode u prethodni. Mislim da je najbolje servirati kreaciju negde u terminu 15-17h,tad čitaoci, a posebno oni voljni dati plusa, ručaju i dođu dremežljivi na sajt samo da razgledaju.ne valja ni ujutro objavljivati, svi navale da pišu poklope te nemož da zbereš ni 5 plusa u vr glavu, a niko nečita. još ako neka budala ustala na levu nogu pa pljusne minuščinu kroz drlje /krmeljke a nit je pročitala. ne isplati se. nije dobra situacija ako je neka velika frka na forumu tipa bob rok izigrava cirkuskog majmuna/rasni troluje/... svi gledaju tamo niko ne dava plus. ili ako member komentatorske sekte pnapravi žurku na svojoj novoj defkci ne isplati se.. ima se otelim dok nabudžim skor i upadnem u prvih sto.

HAHAHA
Najgora stvar mi je ganjanje termina za kačenje definicija.
Elem, sad bih okačio 2 defke, ali nije dobar termin...

ODABERITE MI DVE DEFINICIJE DA MOGU NA ČETU DA PIŠEM SMB-om.

malo mi je lakse ocenjivati one eseje, procitam na preskokce, bacim pogled ko je pisao i na osnovu toga razmislim dal vredi detaljno procitati

Веома је некоректно оцењивати аутиора, а не рад, али опет правила то не забрањују.

Џими је својевремно отворио ову тему:
http://vukajlija.com/forum/teme/8840-stub-srama?strana=1
Изгледа да је све што је до пре нешто више од пола године било за осуду, сад је нормално.

Веома је некоректно оцењивати аутиора, а не рад, али опет правила то не забрањују.

Nije. To je isto kao kad uzmeš da čitaš knjigu jer je pisao autor od kojeg si prethodno pročitao dobru knjigu. Problem je ako se bez čitanja ocenjuje na osnovu toga ko je autor, a ne ako se samo bira da se čita.

Имао сам у плану да покренем сличну дискусију и драго ми је да неко о овоме мисли. Доста ми је дефки ушло у те популарне, али ми је врло необично то што су то углавном неке дефке за које сам мислио да су просечне и да неће проћи, као ова последња на пример, али имам и доста дефиниција за које сам био убеђен да имају тај квалитет па остану на скору типа 10-2, или 11-1 па сам онда у истом овом фазону. Има ту доста ствари. И колико пратилаца имаш, и ко су ти пратиоци и у које време постављаш, и да ли има хејтера баш тада, и колико људи упоредо с тобом постави дефку и слично. Генерално, немам ништа против популарних, то су све добре ствари, једино што мислим да су популарне убиле одабране дефке. Ако погледате неке старије ауторе, рецимо тебе што немаш надимак, видите да имамо дефке које су одабране а имају по 800 (у твом случају, може и више) плусева, што данас колико год добру дефку да напишеш не можеш да постигнеш.

Изгледа да је све што је до пре нешто више од пола године било за осуду, сад је нормално.

Na tu temu niko nije postovao deset meseci, a sve relevantno je od pre tri godine...

Изгледа да је све што је до пре нешто више од пола године било за осуду, сад је нормално.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9a/M-T-Cicero.jpg

O tempora, o mores! славна је Цицеронова реченица у његовом Првом говору против Катилине. Преводи се изразом Чудних ли времена, чудних ли обичаја!. На почетку свог говора против Катилине, који га је претходно хтио убити, Цицерон оплакује злобу и поквареност Катилинине доби. Цицерон је фрустриран што, упркос свим доказима који су прикупљени против Катилине који се уротио ради свргавања римске власти, те чињенице да је сенат донео senatus consultum ultimum (последње решење сената), Катилина још није осуђен. Цицерон наставља описивати различита времена у римској историји када су конзули убијали заверенике чак уз мање доказа. Понекад се, као у случају убиства Гаја Граха (једног од браће Граха) које је извршио бивши конзул Луције Опимије, одлука темељила само на quasdam seditionum suspiciones, тј. поузданим сумњама на устанак (одломак 2, линеја 3).
Ова се сентенција данас користи као усклик у критиковању тренутних ставова и трендова, често у шали или уз иронију.

Ja imam 17 pratioca al to su verovatno sve napaljene žene jer sigurno nije do defki

Ja imam 17 pratioca al to su verovatno sve napaljene žene jer sigurno nije do defki

Sigurno nije do defki, osim jedne one kosarkaske, to su sigurno zene koje se pale zamisljajuci kako sodomizuju slinavog crva pomocu nekog krastavca, sargarepe?

Smicalica priznala da je pročitala Ajaksove defke.

Ja se namjerno prijavljujem na takmičenja da bih ušao u popularne, eto npr na onom kurcu Mozantrofiju bio , ušao u popularne i svidjelo mi se i zato sam se sad prijavio na lovačke priče. Jelč to pošteno, pitam ja vas?

Sigurno nije do defki, osim jedne one kosarkaske,
to su sigurno zene koje se pale zamisljajuci kako
sodomizuju slinavog crva pomocu nekog
krastavca, sargarepe?

Haha vidi se da si žena to sam ukrao sa tarzanije.
Jesi li ti u ovih 17?