Tenis

1. Ne igra lose Lajovic... Vidi se da ce biti buduca zvezda...

2. ljudi moji, čovek prvi put u životu ima pravo na čelendž i na skupljače loptica... kako god da igra car je...

3. Jebiga, Dulence izgleda jednostavno nije dorastao zadatku, šteta.

4. Ladno sam pomislio da je tema o tetrisu.

5. Obožavam tenis.

hahahahahahhaha

6. Obožavam tenis.

Oližeš mi penis hehehehhehehehhehehehehhe

7. Idemo Lajović, ajde, možeš ti to.

8. Troickog pozvali na Boletijeri akademiju. Ne znaju kakvu su gresku napravili.

9. da sad videh :) idiotcina...

10. Konacno nasao normalnog trenera, kontam da je Vajdi davao fazon 2-3% od zarade, jer Vajda je zasluzan za Djokovicev uspeh kao ja. (a ja nisam dobio nista hehe)..

A sto se tice dubla...gori dubl nije se mogao sklopiti....Zimonjic je sve gori, cak i neke lagane voleje poceo da nabija u mrezu...a Marej...od njega ja igram bolje voleje, a igram fazon jednom nedeljno rekreativno.

11. Idemo Lajović, ajde, možeš ti to. Ajde, sad brejk!!!

12. Konačno počela sezona...

Vraća se Vera Zvonareva, ne tako davno 2.teniserka svijeta, poslije pauze zbog povrede ramena i problema sa disanjem.

Jankova povreda utiče na to da neće braniti titulu u Chennaiju, tako da prvog ponedjeljka u novoj godini ispada iz TOP 50, što je veliki pad u proteklih 12 mjeseci, a bio je osmi...

13. Kako igra i to mu je mnogo. Seljak.

14. A ne samo Đoković i Federer, već je i Ferrer angažovao novog trenera. Će vidimo ubrzo kako će to uticati na njihovu igru.
    Sve promjene nisu uvijek na bolje...

Federer igra u dublu sa Mahutom, lol

15. Jes, otpusti covek Pilesa ko da nisu ceo zivot zajedno. Videcemo kolko ce mu pomoci ovaj novi, mada mislim da i on zna da ga ocekuje pad :) nema vise da ide na gore...samo dole..

16. Pa i nije bas smesno, Mahut je jedan od najpotcenjenijih igraca, dobra serva, voleji na mestu. A i da, Federer je igrao sa Zhangom dubl, tako da... :D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.