Tenis

  1. Prva titula za Ivanovićku ove godine.
    Auckland.
    Skok za tri mjesta na WTA listi.

    Prva titula poslije dvije godine posta :)

  2. Leteći medvjedić
    Prva titula za Ivanovićku ove godine.
    Auckland.
    Skok za tri mjesta na WTA listi.

    Prva titula poslije dvije godine posta

    AJDE??

  3. kako je pocela da se jebe,ne moze da se sastavi.

  4. http://www.tarzanija.com/australija-open-2014-na-skeneru-tarzanije/
    :D

    Aca Informacija. Mislim da nema potrebe da naglašavam da sam u saradnji sa Deretićem otkrio da je Vavrinki pravo ime StanislaV.

  5. Ma i dalje je AO najslabiji GS...i uvek ce i biti realno...sta ocekivati od turnira koji se igra u januaru...a pre toga retko ko odigra neki mec...ovaj AO ispade sranje realno.. :D

  6. Federer igra za DAVIS CUP u Srbiji.

    Srbija: Lajović, Krajinović, Bozoljac, Zimonjić.
    Bez Đokovića.

  7. Kakav ce to pornic biti. :D A niko nije hteo da uzme kartu, sad kad znaju da dolazi Fedeks kolju se tamo...da se znalo ranije pa i ja da idem, al ovako nista...

  8. Ima, kod tapkarosa...za 5 soma fazon lolo

  9. Au... Ja mislio da idem da gledam gospodara kad mi je vec dosao pred kucu.

  10. ja ne znam sto ovi nasi igraju uopste.lajovic je invalid,bozoljaca sam gledao jednom kada je solirao,on i protivnik nisu servis naboli pola sata.turnir u prigrevici za soma dindzi.onaj krajinovic ima 7 godina,zimonjic je dubl igrac.dublovi su za invalide.pregazice nas.

  11. Bozoljac - Federer, sutra u 14.00
    Lajovic- Wawrinka

    U subotu, Krajinovic/Zimonjic- Chiudinelli/Lammer

  12. Mali se usrao samo tako na set loptu, 2. servis nabi 3 metra u aut :D a igrao je solidno...wawrinka emocionalno ispraznjen...ocekivano :)

  13. U pomoć zavejanima pritekao je i proslavljeni teniser Novak Đoković, koji je doneo gorivo za automobile, hranu i vodu za ljude zavejane na ovim putevima i pomagao onima u prvim kolonama. U ovu akciju zaputio se sa svojim ocem.

  14. najveći smo seljaci, i danas je publika bila kritična u nekim momentima. pa jebote, švajcarci došli, pevaju, navijaju ko ljudi, niko ni da zucne dok traje poen (jednom jeste neki dedica pa ga njegova baba pored odalamila po glavi), a ovi naši umesto linijskih sudija rade. bilo je baš glasnog dovikivanja AUT AUT bar 10ak puta po meču. plus ometanja prilikom servisa... al ajd, bar su ispoštovali i himnu i aplaudirali kad su izlazili švajcarci, kulturniji smo ipak od beogradske marve, oni su zviždali protiv čehaka i na himnu i kad su izlazili igrači. plus što su počeli da odlaze kad vide da ćemo izgubiti, što je dodatno šupački. tenis sam po sebi je bio interesantan, sem dublova na koje nisam ni išao i poslednjeg meča koji je bio smorčina. sve u svemu, okej bilo

  15. (-^-^)p_____|_o____q(^-^ )

  16. (-^-^)p__o___|_____q(^-^ )

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.