U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
реално, сви који су или су икада били модови на вуки су говна, реално!
осим гвозденовића!
он јебе
И мој бивши цимер шмрко та срања. Паралелно са тим је и дилово вутру, ал на ситно. Да га нису уватили са једним пакетом и судили му за та срања, не би ни престао са пајдом. Сад сваки пут кад оде кући траже му маторци да пиша у чашу да раде анализу. Ишо једном у Црну Реку, ја га пито што он каже иде са неким ортацима у обилазак, тек после кад сам сазнао све скопчао сам што је ишао. Ваљда га нису тукли јбг.
jbg
Чуј шмрко... Док се не пукне у вену, то се не рачуна. А каква је то слина од човека кад пушта да му маторци узимају узорке мокраће... Црна Река... боље нек иде у Драјзерову, бар ће га воштити а хришћанство му огадити неће...
POZDRAVLJAM PRIJATELJE IZ KOMUNE LOPATOM U RČ. JA LOPATAM. MOTIKA MOTIKARI NA KARI.
Готово је са тим, фала Богу. Сад неће ни џокс, ништа.
heroin stop!
хероин је срање, реално
Heroin je najbolji, samo sve ima svoju cenu.
Edi će od toga umreti
JA JEDEM HEORIN KAŠIKOM I SLUŠAM SAJPERS HIL.
Moj rodjak iz Obrenovca bio na odvikavanju 5 godina, ne znam dal je heroin al se drogiro ko svi tamo. Bio Hedhanters pa se i tuko i pljačko zlatare po Švajcarskoj.
Зајебано то стварно у Обр. Све наркоман.
obrenovac pajdo ,,grad,,?xd
GDE IMA DA SE NABAVI HEROIN
BIĆU HEROJ
Obrenovčani lože heroin u dimnjake pa se ceo grad drogira i greje i pada žuta kiša
RIHO JE TOLKO NA HEROINU DA JE UTRIPOVO DA JE SRBIN! HAHAHAHAHAHAHHAHAHAAH
A U STVARI JE BOSANAC GLUPI HAHAHAHAHAHAHA
Spaljuju gudru u elektrani, ali dok dođe do peći, nestane tri četvrtine, i odjednom je na ulici. Majke mi.