Prijava

a bedara što nisam stigla da se prijavim, a imam idejicu :(

definicije na takmičenju su blago rečeno živi užas. u nedostatku mašte autori posežu za što vulgarnijim izražavanjem zato što je, čoče, to kontroverzno i ispadaju mnogo pametni, čoče. a nije mi ni jasno zašto otac Gavrentije nije diskvalifikovan.

Хммм, не знам, нису ми нешто дефиниције. Све некако на исти калуп. Ајд схватам да не можеш одје нешто озбиљно паламудити, али ипак.

Slažem se da su definicije veoma loše ovog puta. Samo 6 definicija sam plusirao do sada, a još samo nekoliko autora je ostalo da mi ostave definicije. Gavrentije nije diskvalifikovan jer je sam obrisao definciju pre nego što sam uopšte i video da ju je napisao. Neću diskvalifikovati takmičare koji do isteka roka za pisanje napišu definicije/priče koje nisu polu-plagijati ili slično.

ako si mi ti dao onaj jedan minus naljutiću se.

Jesam, dao sam ti minus. Ne znam, očekivao sam da ćep napisati bilo šta, samo ne neku polu-internu foru. Dobro, možda i nije najtačnije napisati "polu-internu foru", ali je pisanje vezano za sajt, a to je pomalo naporno. "Ton" baronisanja u definiciji bi odlično pogodovao za neku drugačiju tematiku, apsolutno i potpuno drugačiju od tematike vezane za sajt.

Nemamo ja i ti više što pričat.

nek uskoci neko mesto mene, odustajem, nema se vremena

paninaro

Nemamo ja i ti više što pričat.

Tvoj ćef - tvoja stvar.

Rahmetli babo Atif

nek uskoci neko mesto mene, odustajem, nema se vremena

Nema zamena, jbg.

ma ok, ja reko samo da obavestim dok je za vremena

Ima li negde da su defke na gomili?

Nema, ali će biti.

Jesam li ti poslao defku?

Ciklone diskvalifikuj me , onaj dio kad je Žućko pljuno gazda plagijat, ostavio kajtez, zemmo dokaz

Svrsavaj po paniju

Ko još nije napisao?

c:klone,jel ti poslah defku,ili sam to sanjao?