Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ове године се у Новом Саду одржава јубиларни 20-ти по реду Концерт године. Концерт је заказан за 21.12.2013 и већ су познати учесници концерта.
http://www.koncertgodine.com/2013/20-godina-kasnije-ponovo-legendarni-ns-koncert-godine.html
Пишите о овогодишњем програму, очекивањима, омиљеним бендовима који ће/неће наступати, да ли долазите, о цијени улазница, нудите помоћ једни другима око куповине или мијењања карата, договарајте се око потенцијалних састанака.
Пишите о историјату, о претходним добрим/лошим искуствима, о духу концерта, младости, музици...
Још један Концерт године је пред нама, нека буде најбољи до сада.
Сва обавјештења и информације имате на сајту:
http://www.koncertgodine.com/
Dvadesti koncert, a zamisli da ima isto tolko tema o njemu, bi l u redu bilo to?
све ће позерај да иде , шитчина, једино ће наркоманима да буде добро, и нама који ћемо да идемо у шутку на Збрну
Vlade arahnista.
Како мислиш, за сваки Концерт има тема?
да ,како то мислиш?
месјо ниси ми јасан уопште, буди конкретан.
Месијо*
pozeri mogu biti samo likovi koji nisu čuli za pola bendova a idu jer su iz nsa,o stali su legit
sranje postava, kao i uvek, pošto je 70% ista već godinama lol
Partibrejkersi - zbog njih bih moožda i išao, mada mi smor više da ih slušam, nije vredno soma dinara
Hladno pivo - sranje
Električni orgazam - sranje (bar to što sad sviraju)
Eyesburn - mnjeh smor, svake godine isto
Bjesovi - isto što i za partibrejkerse, i zbog njih bih došao al smorilo malo
Six Pack - mrš
Kanda Kodža i Nebojša - mrš
Obojeni program - onako
Brkovi - mnjeh
Feud - šitčuga, mrš
dakle, nema teorije da idem. i ljudi koji idu tamo su iritantna klinčadija šatro alternativni i gužva je i retardirano je. preskačem
Smorili su sve živo i mrtvo, dobro je sve to za decu koja tek treba da se upute u muziku, a za matorce je izanđalo već.
Nego, Novi Sad, 12. Madball, 13. PTTB, fešta hc-a i panka. Jebo koncert godine. Moraću da izlapim nekako dva dana po NS, samo da ne bude neka mećava ledara.
ja se razmišljavam didem, brejkersi i brkovi. I nadrogirane ženke na KKNu.
zovu iste bendove jer nece da trose karte na plakate.kriza je...nema ritma nereda?moraju i oni da sviraju.i ateisti.
ja oću didem zbog brkova, al kontam da će biti tipa u 4 popodne
crap
Па јебига, виш да смо сви различити, свако има своје нешто. Реално, вриједи отићи чак и да ти се 3-4 групе свиђају.
За Хладно пиво знам да ће одлично одрадити посао, ко и увијек.
Надам се да ће се Оргазам и Обојени програм мало раздрмати, у скорије вријеме јако смарају.
Сикс пек једва чекам, мислим да ће они одрадити добар посао.
Искрено, највише ми се иде због Феуда и Бркова, они ће се, надам се, приказати у одличном свијетлу.
е сад, са Ајсбрном су претјерали, то је 3 или 4-та година заредом, јеботе. Брејкерси не посједују ни трун енергије од раније. Бјесови, опет, немају шта ново да понуде. Е за ККН не знам, искрено их не готивим толико, али ајд покушаћу одслушати.
И да, надам се да ће бити неки добар млади новосадски бенд на бини без прекида, ако је уопште буде ове године.
Све у свему, мислим да ћу отићи и надам се, уживати.
crap
ja cu da sacekam da sviraju dzaba povodom nekog dana kada se politicari uvlace gradjanima.
a ko će ih dočekat'....
sada i nema nekih dogadjanja.prosli oni fasisti,anti fasisti,kurci palci.ne znam ni da li je bilo ista...
pa, tad je bilo. i poslije toga ništa :D
cekamo repertoar za novu godinu.2 vlada georgijeva i jos nesto.pre svih njih apsolutno romanticno.
crap
Ja zato idem na brčine dan pre koncerta godine, sviraju u BG-u. A na kon.god. će verovatno svirati među prvima i kratko će to da traje.
Sranje što ne sviraju Atheisti i neredi.
zar ne mislis da je malo previse da sviraju svake godine?