Samo za lordove pisanja

1. Is'o sam u Englesku da me proglase za lorda, kao onog u onim Kardasijanima. Znaci sad sam lord Visar i dobrodosao sam na temu. E a je l' ovaj Tesic pise i za Screenfun haha?!

2. ХАХАХАХА Енеми објаснио.

Ne, sad ozbiljno, što ste takvi nelordovi koji prozivaju prave lordove?

Зато што

Ко се хвали тај сам себе квари. Његош

Да сте одшетали ко господа и да сте пустили друге да вас хвале пао би неки респект. Овако поред усиљеног хумора имате тај моменат нападног наметања имагинарне супериорности.

Ја радим у државној фирми, имам 500е, седим у канцеларији, не плодим блогерке али не личим на Адила.

Јел зато треба да пишам по другима?

3. Da imate malo poštovanja za lordove pa i da napišemo neku defku, jednom mesečno, čisto da ne bude baš sve sranje ovde... ali ovako, teško.

4. Standard u toj austriji jebote kad uvoze debele gasterbajtere da ne rade ništa ololo

макар нисам сиротиња ко ти

5. макар нисам сиротиња ко ти

Al ja neću riknuti od srčke jer imam sto kila ko ti opaaaa

6. 8 евра по тексту. Не знам, ја не бих могао да живим са 24 евра месечно.

7. pa šta, napišeš onda još dva i imaš 40!

8. Al ja neću riknuti od srčke jer imam sto kila ko ti opaaaa

рикнућеш од глади, прц

9. Pustite rasnog na lordove

10. А не знам, и то је мало. Мада како коме, паштете су јефтине, не оне Аргетине наравно.

11. Тарзани тарзани ви сте чудна раја, некада сте били курац а сада сте јаја ееееееј

12. Ja kuckam ovaj post na fonu dok moja ćerka taba nekog klinca jer je pomislio da je njegov komšija lord pisanja ili je pogodio grudvom, nebitno...
    Tri tačke, ne nemam astmu, palim pljugu mladoj mami koja šeta kolica, šatro nema upaljač. Dobre sise, ali moja žena ima bolje i kad mi rodi sina jebaće vam ćerke Vukan. Da, fazon kad postujem ovo sviram kraj, palim gajbi pustam Slipknot detetu nek se zanima i mrači kevu, ja palim u lonba sa ortacima sa vuke, neki vops kasnije, može.

"Svako ko mora da kaže "Ja sam lord!" nije lord zapravo" - Tajvan Jebem Dobro Lanister prvi svog imena.

13. haha a jes frenki nekako mica tip kao da rezbari minijature od krumpira

14. al ste vi ljudi u kurcu

15. Ovo je u TOP 5 blamaža koje su se desile na sajtu, od kada on postoji. Ne bi ovo uopšte bila takva i tolika blamaža, da sami sebe niste ukopavali, a računate se kao u neke znamenite Vukajlijaše.

A nije to ni 10% štete.
    90% je to da će od sada svakom klincu koji je upravo kupio komp i zalutao na Vukajliju, da bude od starijih članova objašnjeno, posredno ili neposredno, da je Tarzanija kurac, da su to sve tamo foliranti i da je to sve sranje.

Bolje da ste pustili neki virus u server, danas ima dobrih antivirusa pa bi to brzo isčačkali napolje. Mnogo manja šteta bi bila za sajt Tarzanije. Ovako ste stvorili sada sebi nekog na net-u ko će da širi negativnu reklamu, a taj nije neko bilo ko, nego skup najzadrtijih nolajfera u Srbiji koji uvek imaju vremena da vas zapišavaju, a znaju i kako i gde.

Jebaće vas Daniel za ovo!

16. Не знам да ли су јадније тарзанске форе на овој теми или покушаји неких анонимуса да им шукну сада кад немају власт на сајту, а пре две године би им масирали скротуме језиком.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.