Samo za lordove pisanja

1. хоћу ја оче, али имам 23 године, да ли је то проблем?
    позз

2. Можеш око моје, скупљаш ли иконице као ја? Оћеш да се мијењамо за дупликате?
    Мрљо, све добро, мало је трудна па једе кисели краставац и љут ајвар. Оћеш и ти да се дружиш с нама двојицом?

3. Ma ja samo da pozdravim, onako ljudski je. I da, zaboravio sam reći, ovaj Hugo čavez je žešći pizdan, moja defka mu bila inspiracija da piše na tarzanije spemovali on i zmia i to u mom odsustvu u 4 ujutru, a ja iz grada ne dolazim tako rano, tri teksta objavio po 8 ojera 24 ni pive platio nije, šupak.Pu.

4. Mogu li i ja? Imam neke karikature zadnjeg Allahovog poslanika Muhameda a.s.
    Pozić

5. Jadno je sto se toliki ljudi popalise da su ovi ozbiljni. Jadno je sto su neki i shvatili, pa popaljuju druge. Jadno je sto ovi sto su satro neozbiljni misle da su dojaja troldzije jer su popalili pola sajta, a ustvari ne znaju ko tu koga jebe.
    Jadno je sto je na ovoj temi svako popusio sopstveni kurac.
    Bar dva puta.

6. оче да ли је грех зајебавати цигане?
    да је свети саво жив ја мислим да би се и он смејао даниелу.
    благослови

7. мало је трудна

čestitke :)

8. Ma daj Atife, koga boli kurac, spem ko spem, malo se ljudi sprdali na tudji račun i dobro. Samo mi žao što rasnog nije bilo da izbombarduje

9. да ти није хуга чавезових требиње би било сад хрватско а и дубровник замало да вам узме па да вуде баш

10. само останите своји и необраћајте пажњу на лјубоморне душе
    http://mrwgifs.com/wp-content/uploads/2013/04/Haters-Gonna-Hate-Clayton-And-Tarzan-Gif.gif

11. Може Рихо, ал немој арапске фалшеве, само оригинал powerslavlje.
    Није ајаксе, и цигани су људи.

Позз, надам се да сам помогао.

Савета.

П.С. Дођите вукајлијаши у секту другара. Имамо кексиће са дрогама.

12. LORDOVI JEL VAM OVO NEŠTO ZA TU BLOGOMANIJU, RADIONICA NEKA, OVO ONO? OĆU LI DA IZAĐEM NA TELEVIZOR?

13. Da, jer i čiča-paninaro je lord! Ne ekskomunicirajte lordove!
    http://www.dodaj.rs/f/3S/5z/4E61eRBv/lp.jpg

14. Šta je to: "Ide čovek čovek nije, meso šeta meso nije?"

15. Treba se čuvati ovih tema... možda im je ovo projekat, kako bi to slikovito rekli naši političari.
    Kao, mi smo bili nekada na ovom sajtu, vidite kak'i su šabani tu, ovo - ono, prozivaju jedni druge za male kurčeve, za boju kevine spavaćice i ostalo, a mi šmekeri, bacili im udicu da se somovi pohvataju međusobno. Znaš, Slađana, dok ispijam ovu šoljicu milford čaja sa tobom, setim se besanih noći na Vukajliji, tu sam ja zapravo počeo, još kao anoniman autor, moš misliti, srk, krio sam se iza nekih nadimaka, šmekovao ribe, ono, muvao ih na Pvt, ali onda sam dobio prosvetljenje, srk, i otišao sa tog sajta. Mislim, ako mi ne veruješ, evo ti vidi na mom novom Ipad-u optimus 3000gsxr sa micubišijevim ubrizgavanjem. Aham, dakle, klik, idem na ovu temu, daaaa... srk... vidiš, kako se oni samo vređaju, mislim, totalna mizerija današnje omladine, doduše, ima tu i matorca, srk, vidiš ovaj, on ti ima tri'es'pet, a još nije kar'o... hahahahaha, koji lower, jebote... moš broj, kad završimo intervju? Ono, đašsvi mi se, a nisam se džabe cimao po ovoj zimi... kapiraš, vodiću te da ti pokažem znamenitosti Avalskog puta bb...

16. NIJE TO ISTO PAJERO MENE JE NAROD PROZVAO TAKO A ONI SU SAMOPROKLAMOVANI!

17. У праву си Ајаксе, одбранили смо српство, ал мало људи то зна, као што си ти, ал нема везе вратиће се војвода па ћемо опет бити најјачи!!1

Него ко је Лаки пингвин ОБЈАСНИО НАМ ЈЕ хахаха

18. Šta je to: "Ide čovek čovek nije, meso šeta meso nije?"

TARZAN NOSI DŽIGERICU?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.