Samo za lordove pisanja

1. Можеш ли сам себе да благословиш?
    Лаки пингвин ајде сад нам напиши нешто ако можеш ахаха

2. toliko gluposti ovde da sam odložio odluku da vam napišem da popušite kurac.
    Ne, ne. Preblago je to za vas

3. Možeš li sam da se rukopoložiš?

4. https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/994877_605751672797949_1451071801_n.jpg

LORD PISANE RIJEČI ZA TERITORIJU ZAPADNE EVROPE, U NARODU POZNAT KAO KBO! PLODITELJ MEKA SRCA I KAMENA KURCA ODBIO PONUDE DA PIŠE ZA TARZANE JER SAJBER SEX NIJE PRAVI SEX I VIŠE JE ZADOVOLJAN KADA MU SLUČAJNI PROLAZNIK U KAFANI ZA NAPISANO ŠTIVO DA KUTIJU PLJUGA I PLATI PIVO ILI DVA.

5. kakav kvalitetna podloga za šizenje i humor biva unakažena, a tema je obećavala dobru zabavu.
    Siže: Lordovi su ispali foliranti poput Čarobnjaka iz Ozoa, blamčuga na kub, pri tome im je duhovitost značajno opala od vremena kad su lordovali na sajtu u samom zenitu čitanja, ocenjivanja i obožavanja, kad se za odabranu dobijalo po 1000-3000 pojena, a neki autoritet koliko toliko cenio.
    Nelordovi ( u koje ubrajam i svoju sajber-malenkost) su se poklali međusobno tako da su lordovi na kraju izjednačili. nerešeno.
    (svaka čast ovom ajaxu i sim-u iskidao sam se od smeha)

6. Tema je ispunila očekivanja jer svi misle da su pobednici. Naravno, samo su lordovi u pravu jer to je tako po difoltu.

7. Фацафаца добио нову парохију у Босни
    http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a9dEgZm_700b.jpg

8. STVARNO, OĆEMO LI DA BUDEMO NA TELEVIZOR?

9. Nemojte da objavimo spisak ko je od vas nelordova sve slao tekstove za prijem u Tarzaniju, pa odbijen zbog govnjivog kvaliteta.

Mnoge stvari bi se promenilo objavom tog dokumenta, može se čak reći i da je u pitanju vukajlijaška crna knjiga.

10. Daj gvozdene taj dokument!

11. Nemojte da objavimo spisak ko je od vas nelordova sve slao tekstove za prijem u Tarzaniju, pa odbijen zbog govnjivog kvaliteta.

Mnoge stvari bi se promenilo objavom tog dokumenta, može se čak reći i da je u pitanju vukajlijaška crna knjiga.

Objavi ili se nije desilo.

12. Nije to naivan dokument. Ništa više neće biti isto. Ne znam da li želim da to uradim ovom sajtu koji i dalje volim i posećujem.

13. E moji Tarzani, to što vi jebete bata gugi šalje u grčku na ekskurziju.

14. Ај даћу ти за тај документ 9евра.

15. Gvodene zaista?
    Zaista!?

16. odakle tebi 9 evra krajem meseca

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.