Samo za lordove pisanja

1. Prijava za turnir, narafski :)

2. s'tim da je on klinac kome se jebe a ti svršen čovek.

Rajder ima 20 godina, a Lazić 22

3. Onda je to minus Rajderu, bio sam voljan da mu odbijem na mladost.

4. Боли ме курац ко коме дрка у вашој вези, прекини да смараш са јебеним Делевром. Толико си пута то поновио да си почео да верујеш у то. На теми нема поста где се шлихтам било коме, и ја сам их критиковао јер су се продали за ситне паре. Ти видиш оно што оћеш да видиш јер имаш жељу да мени шукнеш иако ти ниво интелигенције то не дозвољава.

5. Oni su se prodali jeftino zato sto pisu tekstove za 8e, a "mi" pisemo definicije za dzabe i mi smo kul?

6. JE LI BOXER ONAJ ŠTO IMA ISTETOVIRANU CRKVU NA PLEĆKI?

7. Jebač grešiš. Tebi i paninaro može da šukne, onda moš misliti. Ej čovek koji jebe koze.
    Napisao sam realnu stvar i iskulirao te, nisam hteo da se raspravljam, ali ne ti si hteo da budeš duhovit sa Provironovim debelim crevom u nadi da će Delevra kapiram da te zove da moderišeš šta ga znam... Nemam pik na tebe, čak kad te moj Zema jebavao branio sam te. Toliko od mene.

8. О каквом ти модерисању причаш више који курац?

9. Oni su se prodali jeftino zato sto pisu tekstove za 8e, a "mi" pisemo definicije za dzabe i mi smo kul?

To je sve do tačke gledišta. Svi su kul i niko nije kul.

10. kako mozete da se preseravate na ovoj retardiranoj temi
    tarzani,platite blek holu kurvu,vreme mu je da umoci prvi put,mozda biti dostojan da se nazove cove...hahahahahhahaha

11. Idi bre punjac u kurac. Svaki put se istripujem zbog avatara

12. Ја се надам да се овај зајебава, лакше бих баби својој објаснио. Одо спавам.

13. Takvi kao vi su i oterali Mitketa sa sajta.

14. Problem sa ovom temom nastaje kao i problem sa svim drugim temama - niste pratili uputstva iz prvogposta gde lepo piše kome je tema namenjena.

Један од самопрозваних лордова писања... ко, Окс? Лолчић. У фазону, океј пишеш, али брате, ја се ничег не сећам из твог репертоара а да је неко епско писаније, за разлику од неких других твојих колега одметнутих одавде.

Надам се да постоји нека хијерархија и код вас тамо, јер да сам на Вехбијином или Блек Холовом месту, мени би било чак и мало испод части да се један просек влогерски, то јест ти, котира као и они, било овде или на тарзанима, ако ме разумеш.
    Ниша лично, све најбоље и уживај.

15. E sad si me sjebao sa ovim postom. Prekul si ti da bi mogao da shvatiš šta ja pričam verovatno. I da znaš ko je SiM.

16. Koliku sisu ima Goca Trzan. Lebe mekani...

17. да сам на Вехбијином или Блек Холовом месту, мени би било чак и мало испод части да се један просек влогерски, то јест ти

Vehbija i Blek su go kurac, da ti ja kažem. Ja lično volim Gvozdena.

18. Oxe, ja sam 96to godište. Kakve veze imaju moje godine sa kritikom, imam pravo da kažem svoje mišljenje.

19. Dajzi, Ox jebe modne blogerke, hahaha koju tačno? Ja znam jednog lika sa Vukajlije koji je tako loš muvač da to zdravo nije, čito konverzaciju sa fejzbljaka.
    Ono, Burzum vam vadi prosek, Frenki je komercijala, ostali se kolektivno samobanujte xe

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.