Samo za lordove pisanja

1. Дуго имам ту дилему ко је од два сајта већи курац постао, Вукајлија или Тарзанија, и сад кад сам чуо да њих неколико тамо убирају паре за она говна која стављају на сајт и прежвакане фазоне као статусе на фејсу - дефинитивно су легенде. Сама чињеница да су профитирали прво од писања овде тако што су тамо направили сајт, а онда и од тога профитирали у виду кинте доводи до тога да могу да дођу овде и проспу говно тему од 24 стране рачунајући форе квалитета Џанкијевих дојава и да опет имају риспект.

Чак и да се нико од њих није окусио неки блогерски пичић, и даље имају осам јура по тексту, што је мега царски. Паре се рачунају. Са-мо па-ре.

2. Peki, od vajkada si bio glas razuma... ali sada sereš kao foka lolo. Otkuda vam bre to za tih osam evra?

3. Не питам јер се качи са тарзанима него јер мени у последње време доста сере. Као и остале нубаре које су одједном пустиле муда

Нисам био ту плодио сам блогерке.

А ко си ти? Знам те са пар тема, ФК КК ЦЗ и то је то. Знам да те товаре да личиш на полу-цигана Лазића и то је то. Нисам ни реч написао на чету тако да нисмо ни могли да се упознамо, ако ме разумеш. На форуму сам активан на фазон 5 тема. Провери. Теби серем? Братееее спрдња.

Нисма имао ни намеру да ти серем, можда кроз пар спрдњи у пролазу када се надовежем на неки претходни пост, стварно немам ништа против тебе, контао сам све ко зајебанцију. Ок, мислио си да те прозивам, ево извини. Не знам што да ти речем друго части ми. Реци јел то ок?

И СВати, ово са тазранима је спрдња, па први сам на почетној страници рекао да их читам и да је Френки за мене ЛОРД. Мало их товарим да му нису дорасли, ово оно, примили се и то је то. И да, испали су сисице што сами себе величају ал контам и да је то њима и био циљ да убаце "ровца" и то је сама зајебанција од почетка.
    Ако није заболе ме патка исмејао сам се ко чоек аџаџа

То што си ти и овај Пушидо шиптар из медвеђе, који прво исрере пар говнета од 2,3 киле и онда их кашиком покуса, ово схватили озбиљно, то је друга ствар.

Драго ми је што смо се упознали. Јоко из Никшића. позз

4. Ja imam 6 evra po tekstu, ne znam odakle figurira ta cifra od 8.

5. Па неко написао овде, а коме ћу да верујем ако је вукајлијашким спекулацијама?

Све на сајту у последње две године рачунајући и мој текст вам је њесра тешко. Апсолутна победа су вам текстови Гвозденовића где он практично само излаже своје ставове, типа Паја Вуисић лош глумац и тако то.

6. E sad bez zajebancije, ovo je baš bedno.
    Evo, mene nije blam da kažem da mi je Tarzanija bila gotivan sajt neko vreme. I često sam čitao tekstare, pogotovo dok je Burzara bacao magiju.
    I da, poslao sam dva ili tri teksta, svaki je objavljen, tako da ne pišem iz nekih frustracija sada ovo. A svakako nisam tražio da budem urednik niti me kara boli.
    Elem, gotivio sam tarzaniju. Pa sam prestao da gotivim. Ne zato što sam se razočarao, niti zbog toga što je opao kvalitet, već zato što me smorio. Kao pizda što te smori. Ne mora to da znači da je postala loša pizda, već smori jelte.

E sad šta je bedno....

Bedno je što je Blek otvorio temu...
    Zaslužuješ da ti pola sajta kenja po lobanji, jebiga.
    Suoči se sa činjenicom da će po lobanji da ti kenja i jedan TOWELIE, čovek ptičijeg stava i paprikaš fora, večito ignorisan od strane svih, nesrećan i učmao. Jednostavno rečeno kljucaće ti leš i takvi bolidi.
    Ti mi mačko nikad nisi bio preterano simpatičan, pa neću da kenjam kako si me razočarao. Možda si mi bio gotivan kad si se tek pojavio. Pa si mi postao iritantan. Pa si me smorio sa jednim smerom koji furaš. Ali nisam očekivao da si jadnik. Jebiga, jadno je.
    Još mi je bednije što uvek u ovim situacijama masovne pljuvačine i crvi bez trunke smisla za humor, poput gore pomenutog, ili SiMa na primer, dođu do izražaja. Dobiju svojih pet minuta. Udahnu vazduh.
    Takve mučenike treba , što reče Džeri, stalno lupati po glavi da ne polete. Tamničiti i natrpavati. Da uvek budu u svojim jazbinama.
    A ti si im sada dao povoda svojom bednom temom da isplivaju malo i prime zrake sunca. Fotosinteza i ti radovi.
    Nadam se da osećaš vetar. Da, nadolaze govna koja si sam prizvao. Towelie, SiM. prodavaće fore. Bedak

7. Не свиђа ти се онај мој текст о гастосу- мизантропу?

8. Неко постовао данас, не знам. Вероватно тих твојих 2 евра узима Френки јер је ЛОРД а ви КМЕТОВИ.

9. će mi odgovori neko šta vam je sa lerdijem?

10. Е пази ако немате никакву зараду од тога онда сте још већи курац, а на ваше бивствовање на овој теми и њено отварање гледам као на повратак Бабовића из Сарагосе у Србију ради пикања фудбалице на тржном центру за ФК Вождовац.

11. Peki, jedi kurac, kažeš dve godine ništa dobro, pa toliko i postojimo, dobro dve i po :) Ja imam 10 evra po tekstu, neki rang mora da se zna.

12. Бушке, мени овај твој став делује као "Ја сам овде пре тебе нолајферисао, ти си небитан и све вас који сте дошли после мене треба побити", јел то то? Мени делује до јаја исфрустрирано.

13. Peki, jedi kurac, kažeš dve godine ništa dobro, pa toliko i postojimo

О томе ти причам. :D

14. Jok, samo sporo kapiraš. Pročitaj opet...i opet... ma batali, nema tu sreće

15. Мислим да је брат Бушидо преозбиљно све ово схватио.

16. Peki, ti i Klinton ste najveća govna, eto ti sad. Ajde sad da analiziramo random tekst pičko

17. у суштини, ова просер тема може да се схвати и као

http://www.picturevip.com/x/clean/images/2013/11/29/hnTRc.jpg

18. Ako dobijem blagoslov modova, ozbiljno ću ovih dana organizovati onaj turnir sa temom "Opiši redakciju Tarzanije".

19. Оксе, испадаш много из кулоће коју тарзани фурају, увек си испадао. Знаш кад би ми се Блек правдао и терао да анализирамо текст? Боли га курац.

ОДУДАРАШ ОД ГРУПЕ ОКСЕ, ИЛ СИ ТАРЗАН ИЛ ТИ НА ПРОФИЛУ ПИШЕ ДАТУМ ПРВЕ ОДАБРАНЕ И УЛАЗАК У ТОП 1000, НЕМА ИЗМЕЂУ

20. Мислим да је брат Бушидо преозбиљно све ово схватио.

Nisam Zapata. Ovo se odnosi direktno na ovog što je otvorio temu.
    Jadno mi izgleda pa izazove neko gađenje. Koliko god nisam voršipovao zemljaka, opet mi bedno.
    A jedino što me nervira što to za sobom povlači isplivavanje na površinu raznih govana i nus pojava slobode govora. Već rekoh, znaš šta pričam

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.