Samo za lordove pisanja

1. Ma Blek je kurton, mani njega, elementarno nepismen dechxko, on kada bi analizirao, ispali bismo gori nego što kaže ovaj mladić Đofri, inače sjajnih defki pisac.

2. Могуће, могуће.

3. извини симе, можеш ли ми опростити :((((
    ево полизаћу ти буљу као да пишеш на тарзанији :((((

4. Добро, добро, само немој да се понавља. Ево литар лозе и узорак ђонијевог тарзанчића у знак помирења. Јоко

5. СиМе Србине!!!

6. Toliko sam se smorijo, da citam ovu temu...

7. Jebote ja tek sada shvatih da sajt nazvaše Tarzanija....tarzančići....au koji kiks.

8. I, je li se smeju drugari na malom odmoru ovakvim forama? HAHAAH TARZANČIĆI HAHAHA URNEBES

9. Ja sad kontam ovim da tarzani ustvari ne troluju, i da ih je Dzoni malo isprovocirao

10. TARZAN I JA. DŽEJN? ILI, NE DAJ BOŽE, ČITA?

11. DŽONI? VAJSMILER?

12. I, je li se smeju drugari na malom odmoru ovakvim forama? HAHAAH TARZANČIĆI HAHAHA URNEBES

Ma jok bre. Svi povade mobilne i tablete pa čitaju Tarzaniju. Kažu da je bolja i od demotivacije.

13. Ja sam jebao kurve. Sa nekim kurvama sam ostao u dobrim odnosima i kad su one prestale da budu kurve. Uvek ću jebati kurve.

http://blogomanija.me/image/predavaci/daniel-djukic.jpg

14. Koza, Bojane, koza! Pukni se još jednom, možda zapamtiš, drogošu!

15. Zapata
    Ja imam 6 evra po tekstu, ne znam odakle figurira ta cifra od 8.

То расподељујете по висини? лоло

16. Хаха, ајде све је ово зајебанција, и са многим људима са ове теме конкретно сам пио пиво и зајебавао се и даље их сматрам готивним. Што каже Бушидо, а у праву је, ови дегени су пустили интернет мудашца и то им је омугећено, Боже мој.

Ал ПЕККИ лик који има ИКОНУ Драгане Мирковић поред Свете Петке или тако нешто, да прозива Френкија и то лоше.....то никако не иде:)

17. Razlika je u tome što se ne foliram da sam nešto što nisam i ne izigravam mudo po internetima. Mene jednostavno boli kurac.

18. Није лоше прозивање. Мојне Пекија и Драгану да ми дираш.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.