Samo za lordove pisanja

1. Pekki ima moju podršku u vezi Dragane Mirković.

I šta fali Dragani, izvini molim te?

2. Аууу, Боксеру, шта ти рекоооо..

3. 6 evra po seksu?

inace tanzanija krca, kida i dominira. tanzaniju citam od malena, imam sve njihove ploce i gramofone. tanzaniju citam jer sam kaletov klip iz busa odgledao vec 5x danas. tanzaniju citam jer su skup jebaca koji su odvojili malo vremena od jebanja manekenki da bi nama obicnim smrtnicima pomogli u svim sferama zivota. tanzaniju citam dok jedem stiropor.

dok citam tanzaniju tarzaniju tunguziju kako vec, zamisljam black hola kako u lavoru ladi svoju mocugu od 25 cm posle dvadesetcetvorocasovnog opstenja sa 17 000 pripadnica lepseg pola na brdu novcanica umazanim spermom, sekretom i analnim izlucevinama a tesko zaradjenih pisanjem tekstova tipa "69 nacina da ga sam gurnes u svoje dupe"

Šta grad koji biraš u Herojima 3 govori o tebi

4. Чекај, да га не дирам, или шта:)? Постоваћеш на овој теми до смрти?

5. Ладно сте дошли овде да изазовете реакцију Панинара, СиМа, Тоњелие и ВејвРајдера? Брате, тотално сте прсли.

6. Ал ПЕККИ лик који има ИКОНУ Драгане Мирковић поред Свете Петке или тако нешто, да прозива Френкија и то лоше.....то никако не иде:)

ovo mi skrenu paznju. iz ovog posta sam zakljucio da si ti ubedjen da je tvoja proflilna manje gej od pekijeve. jel se sprdas ili sta, ne kapiram?

7. Ahahahaha, ne mogu da verujem da je najobičnija GLUPOST izazvala ovoliku pažnju, ali razumem, i ja bih bio potpuno poražen kad bi me neko poput mene prozivao, to je kao da te proziva, ne znam, Vučica21 ili Barakuda.

8. Па нисам причао о профилној

9. Joj, dobro je, lordu, ako si napravio pauzu od desetostrukog jebanja modne blogerke KURCEM U PIČKU, idi i vrati se, smaraš. "Peki-svršava-na-draganu" fore su tako 2010.

10. ma opusteno, dok ne pise "drugoga novembra sam uso u 1000" i "sta su drugi rekli o meni" oprosteno ti je.

11. http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201009/27760/medium_4444.jpg

ali objektivno ovako zamisljas sebe dok pises vickaste tekstove, priznaj.

12. Јесу, слажем се, само оно. Нема потреба да стваљаш нечију слику, јер твоја слика Пеки, је много скандалознија и стављана је овде 20 пута, кад си плакао по форуму да се скине, знаш и сам...

13. Ne razumem, pa šta ako je skandaloznija? To sam samo ja. Ne foliram se da sam nešto što nisam, ne izigravam jebača po internetima i ne pričam da imam močugu od 50 santima. Za mišljenje drugih me zabole, naročito onih koji gube vreme da se svađaju sa mnom u pola 3 ujutru.

14. Па ништа лоше нисам рекао, само оно, кажем да си молио овде модераторе да банују људе који су качили твоју слику, и кукао си по форуму данима, а сад си пустио интернет мудашца, мало је то лицемерно?

15. Ој Хуго, Хуго, однела те вода

16. ja cekam da se jos neki neaktivan clan digne iz mrtvih i postuje na temi. dojaja mi je. samo pisite.
    jel vi zato niste aktivni, nesto se popickarali ili sta?

17. O čemu ti pričaš? Niko nije kačio po sajtu moju sliku, sem mene, i to jednom, eventualno dvaput i niko je drugi nije kačio, niti sam nekog molio za ban, definitivno si me pomešao sa nekim.

18. А нисам Пеки јеби га, ал нема везе, био је и МЕМЕ са твојом главом, дал на фејсу или овде, не знам. И небитно је у принципу

19. To je bio Straja.

20. Није јеботе знам, ал кога брига, и да, јанпи, напуши ми се курца

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.