Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Пвестаните да смавате, јебаћу вам мајку свима.
Фаца си јеботе, иди читај едгар алан поа
Он увек тако замишља себе.
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201009/27760/medium_4444.jpg
Види Њојтек јебо га ја баш у дупе пвоеввопско.
Никада нисам био за Европу.
Е онда си добводошао!
Лажеш, Њојтече, примо си из фондова. ФОНДОВА
А јеб'о те, ја све време мислим ово Боксер, кад оно Хуго лорд фон Тарзанија.
Не бре, покрао сам од народа.
То сви кажу.
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201009/27760/medium_4444.jpg
zamisli da si Boxer.
tarzani jesu lordovi pisanja
sve sto sam ikada procitao tamo,svidelo mi se
imam i ortaka koji mnogo gotivi tarzaniju
i blek hol je lord pisanja
lordcina pisanja
al je kompleksas i to opet pokazuje,temu bi smatrao zajebancijom,da je nije otvorio lik koji je jos kao mod bio u tom fazonu-znas ti ko sam ja,a ko si ti,a,sta si ti meni naso da kenjas,bam ban
ako cemo tako,aj vadimo kurce i uporedjujemo,pa da vidimo ko je lord
ajde pederu
Ko bi reko da će ovo 28 strana da dogura. I dalje sam uticajan ovde, valjda zato što kad si lord pisanja, onda si lord svuda pa svi žele da si skinu lordovsku krunu.
Elem, ja kapiram da je ovde prosek devdespeto, i nemam ništa protiv, al jebemumater... nečija razmišljanja su blago rečeno za nadzor određenih službi u belim mantilima. Dakle, ovo niti je ozbiljna tema, niti je trol tema, niti služi za provokacije. U suštini ne služi ničemu, pa tako protestujem kod moderatora jer ne rade svoj posao kako treba. (Alo pičkice, jese sećate kakav sam ja bio lord moderacije?)
I jedino Bušidu da kažem da mu ne zameram što misli da sam jadan jer ja znam da sam lord. :) I da pošalje još neki tekst, jer stvarno jebe kako piše. I Bušido, brate, ne smeš da se nerviraš kad recimo Tauli postuje nekad nešto na nekoj temi na netu, jer nećeš verovati, postoje i gore stvari u životu.
aj,radjarde,ja sam za to da se to takmicenje organizuje
Sajt do jaja zamisljen, survao se u narkomansko i homoseksualno drustvo koje vodi taj neki blogeraj u nas. Sve go narkoman, peder i kurvetina.
Sinoć mi je popušen kurac jer na pitanje da li sam lord pisanja na vukajliji odgovorio sam ma jok ja sam samo tu da vreme brže protekne.
Hvala Olivera.
za nijansu gora tema od one gde oni love fejk postere i za nijansu bolja od one gde placu oni sto su dobili minus.
tuki 89 je super autor,on je kul.
pusi ga,on je kreten.