PREDLOG**VAŽNO**ZABAVNO!!**

1. jednostavno, onaj ko se vrijeđa na komentare ispod slika ne bi trebalo ni da ih kači, ko mu/joj je kriv kad ne može ljudski da podnese šalu i kritiku. prvenstveno ne bi trebalo da bude na vukajliji, al to je već šira priča.

2. toliko sam ruzan da sam ZAKLJUCO predhodnu temu...posle moje slike,brus reko-dosta je bilololo

3. не смарајте модови, договорите се ко ће све од вас да буде задужен за ту тему а кога ће апсолутно да боли курац и то је то. типа брус не мора уопште да улази кад га смара, ал смарко се набилдовао па ће он да мало качи а мало брише итд...

4. Koga boli kurac? Kod se pojebe kad se u temi nalazi nesto sto nije receno u naslovu? Koji kurac?

Pa onda se jebite ovde, evo, niko neće da se buni.

Što se mog predloga tiče, vidim da vam se ne dopada. U tom slučaju sam protiv.

5. може да се каче фотографије и да нема никаквих праврила онај кога јебу може да избрише пост

6. Agilni, promeni ime teme u Slike Vukajlijaša pa da počnemo.

7. Da li ima neko ko je zainteresovan da moderiše samo tu temu? Da bude nešto poput "Rođendani Vukajlijaša".

Ko je zainteresovan, otvori temu, u prvom postu po abecednom redu se unose autori koji su postavili sliku, a ispod imena autora su linkovi do posta sa fotografijom. Ostatak teme da bude prepucavanje koje se može pratiti, a i ne mora. Otvarač teme ne mora biti moderator, svako može da edituje svoj post.

Evo kako bi izgledao prvi post:

Ovo je tema za kačenje, bla-bla, pravila su bla-bla.

Autori i fotografije:

_AJAX_

Foto 1
    Foto 2

Leprikon

Foto 1

YeahBatch

Foto 1

Itd...

Ukoliko je neko ozbiljan i hteo bi da se cima sa tim, neka mi pošalje PVT i da ne otvara temu dok se ne dogovorimo u narednih dan-dva oko svega.

8. Ja sam za, ko se stidi svog izgleda neka puši kurac.

9. Tako će Ninkine i Smarkove fotografije zaizeti po 3 strane

10. Oce jebac sigurno. On sere vec po godine kako oce da moderise.

11. Dukka
    Tako će Ninkine i Smarkove fotografije zaizeti po 3 strane

Otvorena bi bila potpuno nova tema. Kad prvi post postane preglomazan, otvara se opet nova tema, a u prvom postu nove teme bude link prethodne i sve tako...

12. Agilni, овако некако?

13. Paninaro, bez fotke u prvom postu, nego link do posta sa slikom. Ovako bi samo prvi post ubio server :)

14. ne znam, nijesam ja neki kompjuteraš, ne bih se snašao

15. АХХХХХХХХХХХХХХХХхахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

16. BANUJTE PLINARU JER KAČI PRIVATNE SLIKE !

17. Dakle niko da se javi. Toliko o temi. Lock.

18. Svi bi da jebu, a niko neće decu da hrani...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.