Ima li neko više od 4 slike?
Kuzman, pretpostavljam. Mada je banovan, pa sumnjam da će se cimati da ti pošalje.
'Оћу и ја слике Кузманове секе!
Imam.
Posle onog od sinoć mislim da ih više neću imati, šala i zajebancija, al neka fala.
Iš stoko, ni ja ne vidjeh na šta toliko drkate.
DAVAJTE SLIKE!
Kako svi imaju slike a ja nemam?
Jel to zato što sam jevrej?
Oću i ja slike al nemojte kurčeve da mi šaljete.
Neiskren sam i baronišem ali potpisujem da moj pvt ima najkontraverznije sadržaje ovog sajta. Šifru prodajem za 1000 e.
Malo i patišpanjišeš.
Od svih sisa na PVT sam dobio jedino sliku kurca Mjetalne Lame, a nisam ni tražio.
Dobio sam par komada, a slike nisam slao nikad, dao sam fejs nalog nekim sajtušama par puta.
U pvt-ovima imam svašta, ali u glavi još više. Prodajem informacije za 1000 dinara po komadu.
neki čak i jebali preko vuke.
Udelite... udelite... krklj krklj....
Ja imam kuzmanove seke, i ništa drugo. Al mi se odma digo, čim sam pročito da je njidra slala. Saće Lazić dame bije.
ja sam do sada za 4 godine dobio dva kurca u PVT, a poslao sam pešes mojih regularnih fotografija formata za CV...
Ево ја јуче по први пут добио курац у ПВТ и још сам замољен за благослов.
хаха нема на чему оче хахахаххаха
Nisam slao, a i niko mi nije slao.
A, da li bi želio?
Dobio dve slike.... mislim da nisam slao...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Psiholog · 20. Februar 2011.
Ima li neko više od 4 slike?
Kuzman, pretpostavljam. Mada je banovan, pa sumnjam da će se cimati da ti pošalje.
'Оћу и ја слике Кузманове секе!
Imam.
Posle onog od sinoć mislim da ih više neću imati, šala i zajebancija, al neka fala.
Iš stoko, ni ja ne vidjeh na šta toliko drkate.
DAVAJTE SLIKE!
Kako svi imaju slike a ja nemam?
Jel to zato što sam jevrej?
Oću i ja slike al nemojte kurčeve da mi šaljete.
Neiskren sam i baronišem ali potpisujem da moj pvt ima najkontraverznije sadržaje ovog sajta.
Šifru prodajem za 1000 e.
Malo i patišpanjišeš.
Od svih sisa na PVT sam dobio jedino sliku kurca Mjetalne Lame, a nisam ni tražio.
Dobio sam par komada, a slike nisam slao nikad, dao sam fejs nalog nekim sajtušama par puta.
Šifru prodajem za 1000 e.
U pvt-ovima imam svašta, ali u glavi još više. Prodajem informacije za 1000 dinara po komadu.
neki čak i jebali preko vuke.
Udelite... udelite... krklj krklj....
Ja imam kuzmanove seke, i ništa drugo. Al mi se odma digo, čim sam pročito da je njidra slala. Saće Lazić dame bije.
ja sam do sada za 4 godine dobio dva kurca u PVT, a poslao sam pešes mojih regularnih fotografija formata za CV...
Ево ја јуче по први пут добио курац у ПВТ и још сам замољен за благослов.
хаха нема на чему оче хахахаххаха
Nisam slao, a i niko mi nije slao.
A, da li bi želio?
Dobio dve slike.... mislim da nisam slao...