U narednom periodu ću pogledati u organajzer/kalendar i videti kad pada ta subota 21.12. ako pada u subotu možda dođem ali ako padne u nekakvu bezveznu subotu možda ne dođem. Španci znaju. Ja ne. Ali pitaću ih. Kad mi kažu znaću pa ću da videti kakva je subota. 80% da oću 65% da neću.
pre 5 dana
deky_aod
Ipak ne pada u subotu, ne dolazim.
pre 6 sati
Natnat
Ova subota definitivno pada u subotu. Sad sam proverila i u crkvenom kalendaru.
Ne znam u čemu je problem.
Naučio sam da citiram na forumu. :)
Ali nisam to hteo da kažem već da tu subotu radim i ne mogu da dođem iz čega dalje implicira da to nije subota nego savado. Savado je subota na španskom. Lepo se provedite.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Posle fajronta standardno u Maršal lolo
ja upravo rekoh da ne jebem
a nedeljom tek
bač, nemoj da se stidiš, naši smo, boli te kurac
Eleče, ti dolaziš?
Nat piši i Elu. Dolazi sigurno.
YES!
Ako mi BBC dozvoli dolazim i u tom slučaju čekam vas u kornjači.
Џони пусти ми смс немам твој бр прсо ми је фон
želim vam fin provod i da se svi lijepo provedete i upoznate nove drugare i drugarice, pozzzz
откључајте моју тему http://vukajlija.com/forum/teme/58458-alternativno-okupljanje-vukajlijasa-okupljane-nepodobnih-dodjite-da-ostarimo-zajedno
Sacam tek vido ovo.
hahahah koji ste botovi, stvarno ne pada, ne dolazim ni ja
Ova subota definitivno pada u subotu. Sad sam proverila i u crkvenom kalendaru.
Ja tad dežuram na onkologiji, tešim pacijente pred letalni ishod....A i daleko mi taj Beograd.
U narednom periodu ću pogledati u organajzer/kalendar i videti kad pada ta subota 21.12. ako pada u subotu možda dođem ali ako padne u nekakvu bezveznu subotu možda ne dođem. Španci znaju. Ja ne. Ali pitaću ih. Kad mi kažu znaću pa ću da videti kakva je subota. 80% da oću 65% da neću.
pre 5 dana
pre 6 sati
Natnat
Naučio sam da citiram na forumu. :)
Ali nisam to hteo da kažem već da tu subotu radim i ne mogu da dođem iz čega dalje implicira da to nije subota nego savado. Savado je subota na španskom. Lepo se provedite.
Saboteru neradnih subota!
U 1 idem da potvrdim dil u Kornjači.
Ima li još neko da želi da se priključi?
Lepo se provedite :)