❄❄❄Prednovogodišnje okupljanje Vukajlijaša - BEOGRAD, subota, 21.12.2013. Pub "Kornjača" *DOĐITE DA OSVANEMO ZAJEDNO*

1. Posle fajronta standardno u Maršal lolo

2. ja upravo rekoh da ne jebem

3. bač, nemoj da se stidiš, naši smo, boli te kurac

4. Eleče, ti dolaziš?

5. Nat piši i Elu. Dolazi sigurno.

6. Ako mi BBC dozvoli dolazim i u tom slučaju čekam vas u kornjači.

7. Џони пусти ми смс немам твој бр прсо ми је фон

8. želim vam fin provod i da se svi lijepo provedete i upoznate nove drugare i drugarice, pozzzz

9. Џони пусти ми смс немам твој бр прсо ми је фон

Sacam tek vido ovo.

10. Ipak ne pada u subotu, ne dolazim.

11. hahahah koji ste botovi, stvarno ne pada, ne dolazim ni ja

12. Ova subota definitivno pada u subotu. Sad sam proverila i u crkvenom kalendaru.
    Ne znam u čemu je problem.

13. Ja tad dežuram na onkologiji, tešim pacijente pred letalni ishod....A i daleko mi taj Beograd.

14. deky_aod

U narednom periodu ću pogledati u organajzer/kalendar i videti kad pada ta subota 21.12. ako pada u subotu možda dođem ali ako padne u nekakvu bezveznu subotu možda ne dođem. Španci znaju. Ja ne. Ali pitaću ih. Kad mi kažu znaću pa ću da videti kakva je subota. 80% da oću 65% da neću.
    pre 5 dana

deky_aod

Ipak ne pada u subotu, ne dolazim.
    pre 6 sati

Natnat

Ova subota definitivno pada u subotu. Sad sam proverila i u crkvenom kalendaru.
    Ne znam u čemu je problem.

Naučio sam da citiram na forumu. :)
    Ali nisam to hteo da kažem već da tu subotu radim i ne mogu da dođem iz čega dalje implicira da to nije subota nego savado. Savado je subota na španskom. Lepo se provedite.

15. Saboteru neradnih subota!

16. U 1 idem da potvrdim dil u Kornjači.
    Ima li još neko da želi da se priključi?

17. Lepo se provedite :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.