Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Jebiga, kad 1 komentator izgovori Tobija Aldervejda, Aldervejdea, Aldervijda, onda do kurca... Izgovoru nema pomoći. Ima logike to tvoje, al' onda treba krš njih da pregazi uverenja, ako bi neko postavio ta jasna pravila.

H NA DRESU ZNAČI HOSPITAL, KOLJU BRAĆA

2. Jebo strim imate svi RTS valjda! AJMO HONDURASSSSSSSSSSSS!

3. Onda je kriv komentator što je glup ili neobrazovan. Ako bi se svi problemi i nedoumice rešavali po principu ,,ovako je lakše'', a ne ,,ovako je pravilno'' jezik bi se raspao načisto (mada i sad ne stoji najbolje).

4. Meni je i dalje hit grb Hondurasa

5. Ma najbolja stvar je lepo kontaktirati nekoga iz te zemlje čiji nas jezik zanima i iscimamo ga da pročita sva imena koja nas zanimaju i tako izgovaramo, a da zajebemo Vukovo pravilo, nisu Hrvati toliko piglu... Teško bi bilo privikavanje u početku, a kasnije će valjda biti lakše...

EDIT: E da, meni strim radi savršeno, jedino što kasni oko 30 sekundi ovako...

6. Pa svako od stručnjaka misli da je njegovo pravilno
    ali onda postane dozvoljeno i dečiji, što nije bilo jer se koristi mnogo i tako još mnoge stvari, prezirem pravopis

Hit, kako nije, evo ne smeju ni ofsajd da im sviraju da ih ne HOSPITALIZUJU

7. SVJETSKO PRVENSTVNO JE PRAZNIK!

8. Eno u Kostariki nacionalni praznik, državne firme ne rade, deca ne idu u školu

9. verovatno se pitate kako uzeti pare....staviti flat stake na Nemce dosvajaju SP i Francuze da osvajaju SP..win win situacija pozz

10. U stvari ne flat stake, recimo imate 10 soma. 3000 na Francuze 7000 na Nemce.

Kvota na Francuze 10 na Nemce 4,50!

11. brawo dzankee owo je kwalitetan troll

12. I osvoji Čile
    I ŠTA ONDA PITAM JA TEBE?

13. Francia nije ovako dominirala jos otkad je zidan mlatnuo idiota glavom

14. Ma najbolja stvar je lepo kontaktirati nekoga iz te zemlje čiji nas jezik zanima i iscimamo ga da pročita sva imena koja nas zanimaju i tako izgovaramo

Ало, српски језик нема неке гласове које имају енглески и француски и обрнуто. Неће људи никад говорити ʒeʁemi tulalɑ̃, него Жереми Тулалан. И зашто бисмо се онда мучили да пишемо Jérémy Toulalan, кад могу лепо на ћирилици/латиници да напишем онако како изговарам? Исту ствар раде и они, боли их курац да пишу ć и č, него користе своја слова и гласове који су најприближнији оригиналу. Ајде сад престаните да лупате јебене глупости.

15. Chile da osvoji? Impossibru

16. JEBI NE VADIIIIIIIIIIIIII!!!!

17. Ja mislio jusein troll klasični a on džanlaru može dnauči. Brao huso mađijo, a ne ko ovaj džanki

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.