Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Ја тек сад изваљујем овај пост, поправљај ово Каизене, јебему крушну мрву.

Scouser

Стево јесте рано али реко да видим шта има у понуди па да одаберем сајт на време, не знам шта се највише игра тј шта је најбоље одрађено, много ми је важно да је прегледно а не да ми треба 2 сата да нађем где се одабира тим и слично..

Па ваљда ћеш играти на оном на ком ће Вукајлијаши? Ја чисто сумњам да постоји бољи од Фифиног/Уефиног.

2. otvarajte temu za svecko fantasy, da igramo i predictora i fantasy, jer smo tako u mogucnosti

3. Па ваљда ћеш играти на оном на ком ће Вукајлијаши?

Зато и питам виртуелне другаре вукајлијаше на ком играју диграм и ја џД

Премијер лига ове сезоне ми је била премијера што се тиче фантазија, нисам знао да има тј да ће бити СП на Фифином тј Уефином сајту, пробаћу и предиктор мада сумњам да ће ми се свидети ко класичан фантази <3

4. ne mogu da docekam da pocne.cuka bi mi otkazala da mi igramo.proslo sam jedva preziveo,ovo ne bi.

5. Italija - Luksemburg 1:1
    kakvi su oni carevi :D

6. italijani su to, zajebi. sto slabije igraju po pripremama, kvalifikacijama, grupnom delu i ostalim sranjima, to vise uzmu pa otresu nekog 10x jaceg na papiru tipa u polufinalu ili finalu...

7. italijani su to

ovo je suština. Zato sam i naveo remi sa Luksemburgom. To je njihov stil. Tipujem im lagano polufinale, ako prođu grupu. Nema sredine kod njih :)

8. ali opet zanimljivo, prošlo evropsko su igrali začuđujuće lepršavo i lepo s obzirom na renome, čak su mi bili najsimpatičnija ekipa jedno vreme, šteta za debakl u finalu.
    http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-pass-it-to-pirlo-5.png

9. http://www.b92.net/sport/brazil2014/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=05&nav_id=857450

Интерестинг.

I dok Argentinci imaju najstariji tim kada se gleda prosečna starost ekipe (28,4), ekipa Safeta Sušića vodi kada su u pitanju nastupi.

U proseku, svaki igrač selekcije BiH u ovoj ekipi odigrao je 60 reprezentativnih utakmica, što je čak iznad i Španije (58).

10. Него да проверим, никада пре се овде није организовао фантази светског првенства? Хош нико није отворио тему? Ако није, ја ћу преузети организацију фантазија.

11. Uzmi brate, pa ti si tu jedini najozbiljniji.

12. лаки, било је за европско, за светско нисам сигуран, мислим да није.
    преузми организацију, то сам и очекивао од тебе.

вајт рашн

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.