Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Stevane oćeš da igraš prediktor svecko? Napravio sam temu.

2. Видео сам. Тренутно размишљам о томе да прескочим то и задржим се само на фантазију, али можда се предомислим пред почетак. Хвала на позиву.

3. Lepo Englezi isprebijaše Peru. Onako laganezi. Peruanci su se baš borili da povežu pet dodavanja.

4. Изненађујуће фино играју Енглези. Нисам их никад волео као репрезентацију, али овај тим ми се баш свиђа искрено.

5. Кад играмо ми са кариокама?

6. 6. juna Tilmo, a s Panamom noćas ne znam u kolko.

7. brazilianmillion.com
    Dajte tipove za tekme po grupama da se oparim(o).

Edit: dzankee stop.

8. brazil-hrvatska 1i tm1 2+ domacin mora da dobije uvodnu uvek, a tek sto je to brazil, a sa druge strane hrvatska samo dodatno pojacava

urugvaj-kosta rika 1i tm1 2+ svi ce morati da dobiju kosta riku ako zele da imaju sanse, a urugvaj je vise nego sposoban za to uz dosta golova

ukupna kvota: 2,82 ja cu verovatno 100e na ovo

A treba i spojiti sve tekme tipa 3 protiv kosta rike i iz ostalih grupa idiote , nabudzi se lako kvota 10 , stavis soma-dva i eto .

9. Mile pogle par strana unazad na ovoj temi stavio sam ja sasvim realan tiket, nije baš samo za grupe al' kazli ljudi da nije lošo.

10. Sve fantazije koji se igraju pod okriljem UEFA ili FIFA (liga sampiona, liga evrope, evropsko prvenstvo, svetsko prvenstvo) igramo na njihovim zvanicnim sajtovima.
    Ovo je link do fantazija za svetsko.

http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/

8. juna ce tek moci da se biraju timovi, tako da ima jos vremena za ovo.

edit: Ovo sam odgovorio posle skauzera, pojma nemam zasto je smestio ovaj post dva posta iznad njegovog

11. Hrvatine osvajaju
    Imaju Luku Modrića u teemu koje je najbolji svetski vezni igrač.

12. задржим се само на фантазију,

Дај линк од фантазија који играш или који уопште иоле ваља, ја сам нашао неки али се плаћа (!?)

13. Sve fantazije koji se igraju pod okriljem UEFA ili FIFA (liga sampiona, liga evrope, evropsko prvenstvo, svetsko prvenstvo) igramo na njihovim zvanicnim sajtovima.

LŠ fantazi je bio takva kurčina da sam prestao još u grupama da ga igram.

14. Јери ће да игра Ортега?

15. Стево јесте рано али реко да видим шта има у понуди па да одаберем сајт на време, не знам шта се највише игра тј шта је најбоље одрађено, много ми је важно да је прегледно а не да ми треба 2 сата да нађем где се одабира тим и слично..

Лери то је предиктор, не може да се пореди са фантазијем, ја сам се прикључио али контам да ће ме сморити после 2 дана, фантази је мајка.

16. Дај линк од фантазија који играш или који уопште иоле ваља, ја сам нашао неки али се плаћа (!?)

Нисам још почео, рано је, а и чекао сам да неко (Лаки, Електролавер, Пеки...) отвори тему. Мислим да смо пре две године, кад је било Европско, играли на Уефином сајту и да није било толико лоше. Јебига, зајебаније је кад се сваког дана откључавају и закључавају измене, много више људи буде у једном тренутку него за Премијер лигу где имаш 5 дана да извршиш измене.

17. Pa uključite se sa nama, imate temu, nemojte da budete cave.

EDIT: Mislim na prediktor

18. Размислићу још. Ове сезоне сам играо премијер фантази и предиктор, и аба фантази, на крају сам испоштовао до краја само премијер фантази. Размишљам да се концентришем само на једно, а фантази ми је далеко занимљивији. А и кад видим да морам да се региструјем на још један сајт, осетим се као да ме је Пезос забо песницом у плексус.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.