Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. kad si slobodna sutra za ćepi

2. Niđe veze ova crvena karta.

3. koliko je glup ovaj song, čak i za jednog crnca. neverovatno

4. O tome ćemo kad legnu pare.
    Ozbiljno sam te pitala.

5. camina mi se potukla.budala.

6. Joj ovi komentatori kad krenu da seru o nekom prekršaju...Pa ko da je majka Tereza uzela mikrofon pa kuka kako ljudi mogu da budu tako iskvareni i naprave prekršaj u žaru borbe.
    MRŠ KURVO JEDNA KOMENTATORSKA I TREBA DA SE KRLJAJU MALO, JEBO TE BUSKEC A POSLIJE NJEGA PEDRO!!!

7. На какве ја идиоте полажем наде.

8. Još ga je i promašio. Ne može onolikog vola pogoditi.
    A jeste mi nešto mrzak ovaj Mandžukić, ni ne čudi što je dobio želju da ga odvali. kako niko Srnu ne dira?!

9. Pazi, bar je probao da udari.

Najidiotskije je kad dobije crveni k'o Pepe za gurkanje. Šteta što ga nije opizdio u glavu kad je već divljak, da zna zašto je otišao kući.

10. mandžukić ispao klasichan troll što bi vi mladi rekli

11. Dzankee odbij od vesne da ne bi pao berbatov ušiju

12. Mandža klasichan troll

13. Идемо Ноле!

14. Afrika da se iskluči iz kvalifikacija za sp. Vezare, svi do jednog.

15. Pa jebem ti zvono, ako nešto čamuge imaju to je skok i snaga, i ovako skoči lik između njih, niđe nikog. Ispade Alžir najbolja afrička reprezentacija.

16. kamerunci bi bili dobri za pretovar suta,istovaranje cementa i sl.

17. sace da se naloze kockasti,pa ce da zduvaju od meksika.tako bi se i mi nalozili,samo sto su oni vise iskompleksirani.
    africka plemena dosla na svetsko.ko da su juce koplja pobacali.

koliko je puta mialjevic milu pomenuo veceras?
    jedno 50 puta?

18. odakle je ovaj Samir, iz kojega kraja, baš je uhvatio boju

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.