Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
I da, jebo ti Pedro majku u pičku jebo ti on mater nek igra nekoda ima više od 52kg glavonjo glupi!
HRVATI IMAJU CRNJU U TEEMU PAWELICH SE OKRECHE U GROBNICI
Zaboravih i Buskeca da isprozivam, jebeno najprecenjeniji igrač u istoriji fudbala čergar jebeni svaki put kad isfolira kontakt umre dete u Africi smrdljivko usrani da ima pravde ovom bi letela glava ko Ned Starku
ja se povlachim sa foruma dzankee je stasao
Kovinjalo ''Roben ima tu neku ATLETSKO-SPRINTERSKU sposobnost, da se tako izrazim''
ubiće ih hrvati
Koliko Australija nema sreće na svjetskim, pa to je čudo.
Nemaju ljudi sreće još od onog nepostojećeg penala nad Grosom. Bore se, ali ne mogu Kejhil i Brešano da iznesu sami utakmicu. Ne mogu bez Kjuela i Viduke.
Del Boske nije mogao da ZASPE posle utakmice sa Holandijom.
Aca Stojanović.
Afrikanci ne znaju fudbala.
fejze pazi jednu stwar, u sushtini klasichano trollanje loleck
Crncima dati da dvije reprezentacije igraju na mundijalu i ćao. Toe operisano od bilo kakvog razmišljanja, taktike, logike, kurca graha. Sve pobiti.
centaršutevi level antonijo rukavina
Dzanki, imaš neku dojavu? Jer ja imam viška para i oću da ih ostavim u kladionicu. 2 eura.
Na drugu stativu čekaš kod korner zastavice.
onaj vidal ce na sledecej tekmi da se ispisa na korner zastavicu i smatrace to sasvim normalnom pojavom.zasto crveni?dobar igrac,al kakav degenerik.
ovi crnci znaju samo da trce.a i da dobiju rvati,jebace hrce meksiko.
https://pbs.twimg.com/media/Bqcas1aCAAEt9CR.jpg
deluje mi malo pometneo.kao da nije u glavi bas sav svoj.
Meksiko će da odigra nonšalantno X sa Kroasanima i da ode dalje.
nikad ne znaš da li pokušava da izbegne ofsajd zamku ili pikira korner zastavicu i razmišlja kako da je zavalja na otpadu posle utakmice
vesnam hrvatska kamerun ispod 7,5 golova 1,01 slobodno tih 2 eura pozz kad podigneš pare idemo na piće
pozz
Nemoj mi to, nego nesto za sjutra. Je li 1.01 kvota? E bas ti fala...