Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. I da, jebo ti Pedro majku u pičku jebo ti on mater nek igra nekoda ima više od 52kg glavonjo glupi!

2. HRVATI IMAJU CRNJU U TEEMU PAWELICH SE OKRECHE U GROBNICI

3. Zaboravih i Buskeca da isprozivam, jebeno najprecenjeniji igrač u istoriji fudbala čergar jebeni svaki put kad isfolira kontakt umre dete u Africi smrdljivko usrani da ima pravde ovom bi letela glava ko Ned Starku

4. ja se povlachim sa foruma dzankee je stasao

5. Kovinjalo ''Roben ima tu neku ATLETSKO-SPRINTERSKU sposobnost, da se tako izrazim''

ATLETSKO-SPRINTERSKU

6. Koliko Australija nema sreće na svjetskim, pa to je čudo.
    Nemaju ljudi sreće još od onog nepostojećeg penala nad Grosom. Bore se, ali ne mogu Kejhil i Brešano da iznesu sami utakmicu. Ne mogu bez Kjuela i Viduke.

7. Del Boske nije mogao da ZASPE posle utakmice sa Holandijom.

ZASPE

Aca Stojanović.

Afrikanci ne znaju fudbala.

8. fejze pazi jednu stwar, u sushtini klasichano trollanje loleck

9. Crncima dati da dvije reprezentacije igraju na mundijalu i ćao. Toe operisano od bilo kakvog razmišljanja, taktike, logike, kurca graha. Sve pobiti.

10. centaršutevi level antonijo rukavina

11. Dzanki, imaš neku dojavu? Jer ja imam viška para i oću da ih ostavim u kladionicu. 2 eura.

12. Na drugu stativu čekaš kod korner zastavice.

13. onaj vidal ce na sledecej tekmi da se ispisa na korner zastavicu i smatrace to sasvim normalnom pojavom.zasto crveni?dobar igrac,al kakav degenerik.

ovi crnci znaju samo da trce.a i da dobiju rvati,jebace hrce meksiko.

14. deluje mi malo pometneo.kao da nije u glavi bas sav svoj.

15. Meksiko će da odigra nonšalantno X sa Kroasanima i da ode dalje.

16. nikad ne znaš da li pokušava da izbegne ofsajd zamku ili pikira korner zastavicu i razmišlja kako da je zavalja na otpadu posle utakmice

17. vesnam hrvatska kamerun ispod 7,5 golova 1,01 slobodno tih 2 eura pozz kad podigneš pare idemo na piće

pozz

18. Nemoj mi to, nego nesto za sjutra. Je li 1.01 kvota? E bas ti fala...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.