Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
To jes najmoćniji vid pamćenja. I ja radim nešto slično. Samo me čudi što je ljudima to tako neobično.
Да бгате :)) и понекад овако кад ми нису сува уста и кад изведем онај покрет како ваља, оно отворених уста пљување :)
Vi ste ovde neka nadrasa. Najmoćnije što sam ikad uradio jeste to da sam se setio liriksa pesme koju sam pijan čuo i pronašao je na netu.
Fotografsko pamćenje nije nikakav Božji dar. Puno ljudi tako pamti. I ja nekad na ispitu se sećam teksta fotografski. Slike još lakše pamtim prema položaju na strani.
Ako jednom prođem nekom ulicom ili krajem, to mi ostaje urezano zauvek u pamćenje...
To što ne pamtim bitnije stvari jebi ga, al ako vi kažete imam talenat! LOLOLO
Elektrovojvodina? :)
reko
Talentovan sam za muziku, imam sluha, samo nemam volje da radim na tome, vođen mišlju da nema leba od toga.
+1
И могу да подригујем до бесвести, мрдам уши, нос и да кењам једно 7-8 пута дневно. :Д
Imam talenat da kad uđem u VC, drugi ne mogu naredna 2 sata.
Ово је одлично. изчистиш се цео. човек кад би срао ко птица живео би сто година.
Ne kaze dzaba Petar Bozovic, kupis Ricinusovo ulje i dobro se iseres.
Onako ljudski!
Mogu nos jezikom da dohvatim.
Crtam
mogu i ja nos jezikom
Sviram jebeno teške klasične pesme na gitari, koje niko ne zna, niti će.
Takođe.
duserem neke bitne i manje bitne stvari, i moć dodradim šta oću u datom, namešćenom trenutku. bez jebemti.
Kad bolje razmislis to implicira da imamo dugacak jezik sto se ceni kod zena, pa i nije toliko beskorisno.
Umem da žongliram.
mogu da napravim baloncic od pljuvacke na jeziku, nekih 1,5-2 cm precnika :)