Ja imam (beskorisni) talenat

  1. Umem da žongliram.

    +1 Mogu da pimpujem do iznemglosti. Jednom sam za opkladu pimpovao do 1000, smorio se živ. Takodje još znam milion onih forica sa loptom, ložio sam se na to nekad i ostalo mi.

    Mogu abnormalno da raširim prste na nogama. Nisam našao nikog ko može više.

    Mogu da vozim sa koljenima, ne baš u velikim krivinama al skroz okej na pravcu.

    Znam (to ja mislim) da lažem ko pravi.

  2. Znam (to ja mislim) da lažem ko pravi.

    Ja ponekad sam sebi poverujem, ali to se ne računa jer sam računovođa pa mi profesija da lažem.

  3. Ja ponekad sam sebi poverujem, ali to se ne računa jer sam računovođa pa mi profesija da lažem.

    hahaha

  4. Znate onu igricu Icy Tower,kad sam bio klinac nisam imao net,pa sam voleo da pustam muziku preko winampa i da igram ovu igricu,Siguran sam da mogu da imam bolji skor od bilo koga na svetu.

  5. A ja sam sa druge strane siguran da nisi jedini koji to misli.

  6. Ne možeš. Ja jednom stigao do milijardu i trista milijona, i počnem da se kurčim dok ne čuh da je neki kinez nabio 15 milijardi. Tu imam talenat ali očito da nemam dovoljno.

    I mogu da lažem ko pas, to je drugi talenat.

  7. Imam beskorisni, ( a verovatno i jedini talenat, a to mi je reklo i većina prijatelja koje sam imao) da mogu svakoga da saslušam kad mu je jako teško, saslušam najgore i najmračnije tajne i ne krivim ih i ne pravim ih ludima zbog toga što mi kažu. To mu dođe kao neki neplaćeni psihijatar, sveštenik za ispoved, ili recycle bin za uništavanje mračne prošlosti.
    E sad, kad ja treba da se ispraznim, mene može malo ko, ustvari, još malo pa niko, da sasluša, čak mislim da bi se i profi psihijatri i popovi preplašili ...i tu nastaje problem

  8. Stvarno se ne secam koliko sam uspeo najvise,davno je bilo,ali igrao sam po 3 sata dnevno...

  9. Malo je 3 sata sine, ako nisi ustajao mesec dana i kenjao, pisao i jeo za kompjuterom nemas sanse protiv Kineza.

  10. Pa ono sta znam,islo mi je super i dugo sam igrao,nisam uopste do sada znao da je toliko popularna bila ova igrica.I da,malo mi je ljanerski kad mi neko kaze sine,osim keve i caleta...

  11. Ne zanima me zaista.

    EDIT : Nije da pokusavam da ti omalovazavam uspeh, i kapiram da si namerno preterivao sa izjavom. Ali ono.

  12. Могу, наравно када хоћу, изнервирати сваку постојећу јединку на овој планети. Научно доказано, што би се рекло имам црно на бијело.

  13. Mogu da radim stvari s očima. Da ih izvrnem da se vidi samo belo, da ih prevrćem na razne načine, da vibriram zenicama, i jedan vrlo neobičan pokret gde trepnem i prevrnem oči tako da izgleda kao da su obrnule pun krug iznutra.

  14. Ja ispijam kriglu piva brže od ikog koga poznajem...

  15. Imam i ja talenat, nije beskoristan, al nisu ni ovde svi beskorisni
    http://www.youtube.com/watch?v=Q2Sf-HPwI_0

  16. Ja mogu samo nekad(jako retko) da kad drzim zacepljen nos i duvam, kroz levo oko krene da mi izlazi vazduh. To sam rekao ortaku i on je dosao kod mene. Kad sam legao, on mi je sipao vodu na rub oka,a ja sam duvao. Pocela je voda da mi ulazi u disajne kanale. Kijao sam i kasljao, bas sam se gadno osecao :/

  17. Branko ja mogu to stalno i vazduh mi izlazi kroz desno oko, ali ne mogu dugo.

    Mogu jezik da presavijem na bezbroj načina.

  18. Запали пљугу и пробај дим да издуваш на око, па јави да л' си успео. :Д

  19. Zaboravio sam da vam kazem da mi je talenat da zaboravljam. Jednom sam na aerodromu u Istanbulu 2 puta izgubio pasos i jednom kartu za 4 sata cekanja leta. Jednom sam izgubio u prodavnici parfema, a drugi put u prodavnici Haribo bombonica :)

  20. Ne pusim, 16 mi je tek :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.