Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Mogu da pisam sa razdaljine od 3-5 metara i da nepogresivo ubodem wc-solju. Podrazumeva se naravno da se primaknem pri kraju :) Takodje lako prebrojavam ljude. Danas sam rekao da ima 27500 delija na marakani. Bilo ih je 26930 :)
Imam škripeće oko jako bučno škripi kad žmirkam, ovo retko radim jer se ljudi zaprepaste kad to cuju...
jako dobro vidim u mraku i ako je pravo osvetljenje oci mi takodje svetle u polumraku...
nekad umem da izgorim na suncu za pola sata...
nekad mogu da ne spavam i po 5 dana i da se osecam relativno normalno...
nekad mogu da ne jedem i po nedelju dana prosto nisam gladan a mogu da pojedem silu kad hocu...
Umalo da zaboravim, mogu košticu od višnje da pljunem preko kuće. Iz sedećeg stava jbt... :) A i sve što je zašiljeno zabadam u cilj. Noževe, makaze, sekire, šrafcigere. Nož i do 6-7 metara daljine. Kao klinac sam bio opsednut sečivima pa ostalo...
ocigledno se ne poznajemo. :)
ja imam talenat da me sve zivo interesuje, a da ni u cemu nisam strucnjak.
Možda se nekad i upoznamo pa ti očitam lekciju iz izvrtanja pivkana :)))
Mogu da svršim u prvih 26 sekundi seksa. Talenat, jebiga!
Mogu da ne jebem 16 godina!
Da ne spavam vezano skoro nedelju dana.
Da vežem nerazveziv čvor.
Da ubijam u pojam. O leševima brinu nadležni.
Imam talenat da nemam neki poseban talenat.
Mogu da stavim čašu piva na stomak, k'o da je na astalu. Opaaaa!
Mogu da jedem staklo i pesak. Kao mala sam se davila u tome.
Mogu da podrignem kad hocu, mogu da pomeram nozdrve, obrve, i usi(pa lici da pomeram celo) i mogu jezik da uvrcem
Mogu ceo dan da jedem govna a da se drugome smuči B-)
Mogu da mogu.
Могу да спавам 18 сати дневно сваки дан :)
Чек, то и радим :)
Mogu da mogu.
ehehe
Mogu da ne mogu. To mi je specijalnost. Čak - mogu da neću. Pogotovo da ne želim i da me mrzi. Hahaha Mogu da lažem da ne mogu.
;-)
Lololo, mogu i ja opaaaaaaaaaaa!
Imam talenat da sam los u svakom poslu koji radim. Podjednako.
Могу да причам енглески са лондоским, пекамским, бирмингемским и шкотским нагласком.