Трајни бан за Ајаха

1. Ajaxe jesi lik bez muda, realno. Lepo ti celt rekao. Mislio sam da si samo klinac a sad kapiram da si pička uz svo dužno poštovanje, izvini al tako je jebi ga. Sad ti pričak ko bratu jbg. Ispao si govno prema nekim ljudima, prema meni al neću u taj koš možda nisam ljud. Stani pred ogledalo i kaži govno sam bio i snosiću posledice zbog toga i ćao. Šta koj kurac patetišeš, misliš da si Mitke pa da ceo sajt pati za tobom 3 meseca? Pa brate koliko sutra će da niknu 3 nova Ajaxa pošto je teško biti pametan, a budala budeš čas posla. Pozdrav tebi, svako dobro i preispita se u svoja 4 zida lepo šta i kako dalje. Imaš metar dana, taman. Uzdravlje, nezamjeri ako je bilo šta...

2. slika je toliko los fotosop da ne znam zasto palamudite o istoj.

3. Koje su to slike? Ja sam video onu za lemaju gde u peintu docrtano na ocima. A ako neko ima nek sibne u pvt te ostale zbog kojih je banovan.

4. ima ih vise?ja gledao kako iz pakovanja ajaksa viri tuki ka lemaji.jako lose odradjeno.ne razumem se u te programe,al koji god da je,lose je,ocajno...

5. Nikad nije kasno rajdere vidi ovo
    http://www.mozzartsport.com/iz-drugog-ugla/romariova-nova-devojka-nekada-je-bila-decak-foto/67341
    Zamisli koliko odabranih bi dobio na ovakve slike lolo

6. Opet kažem, nije fer prema Ajaxu, s obzirom šta su neki radili sa mojim slikama, uključujući slike na kojima su članovi moje porodice, pa nikom ništa!!!
    Kontam da ja nemam sise i pičku ko lemaja, pa da ih slikam i šaljem u inbox modovima...

7. al zato imaš kitu i stefana kostića (još ima vlast)

8. Променићу шифру кад ми истекне тих 30 дана ко што келт каже.

Ја ниједну ту фотку правио, а банован сам за то. Заслужио сам бан за неке ствари, али за ово не.

Да је ова ћелава тетовирана миџетска волина чијој се речи верује случајно попио незаслужено банану због мене дао би му свој налог или лежо бан са њим.

Овако може само да ми посиса курчину јер ће цео живот остати само незанимљива волина којој ће врхунац живота бити то место у првих 200.

9. ова ћелава тетовирана миџетска волина чијој се речи верује случајно попио незаслужено банану због мене дао би му свој налог или лежо бан са њим.

Овако може само да ми посиса курчину јер ће цео живот остати само незанимљива волина којој ће врхунац живота бити то место у првих 200.

pljuc, sve ti jebem ode po ikoni :(

10. ова ћелава тетовирана миџетска волина

Ja pročitao violina isprva pa gledam šta koji kurac.

11. prvo i prvo, to su bile saljive slike koje nisu nikoga vredjale, a i te autorke su dale saglasnost da bojan ekstrem napravi te slike. posle je ajaks samo okacio na cet sliku koju je pre njega bar njih deset kacilo

ŠKK?! kako molim?! šta šta? mene bojan pitao za saglasnost? ne samo da me NIJE pitao za saglasnost, nego nije imao muda (ni mozga) da mi pošalje makar PVT da me pita da li mi smeta. a čisto sumnjam da je tražio saglasnost od komad.

po mom mišljenju, ajaks nije zaslužio ban, jer nije on napravio te fotke, već bojan. ajaks jeste napravio neku drugu moju fotku, poslao mi pvt da me pita da li mi smeta, a onda ju je i skinuo.

12. Срећа па нисам био са сајту пуно у задње вријеме. Увести трајни бан само на писање дефиниција за оне ауторе који се просеравају на све стране а чије писање не доприноси нимало квалитету сајта. Оставити их само нек се глупирају по форуму и чету. Да, ту мислим на Ајакса и остале који ће се сами препознати.

Шта они раде? Постују на свакој теми, спемују, вријеђају, увлаче се једни другима, формирају кланове и међусобно се самолајкују, каче глупе слике, гифове итд. После, услед обесности и бијеснила, једни друге вријеђају, мољакају модератотре за банове, одбанове...И на крају од себе праве жртве и битне ликове на сајту. Како каже келт, излогујте се засвагда да вас не гледамо.

И да, одавно је тежиште Вукајлије пребачено на чет и форум а не на дефиниције. Због тога слабија продукција и квалитет дефиниција и уопште сајта. Модератори, на вама је да (заједно са Кајзеном) то тежиште вратите гдје треба!

13. Ту мислим и на тебе. Раде се одмах препознао.

14. Kontam da ja nemam sise i pičku ko lemaja, pa da ih slikam i šaljem u inbox modovima...

molim? šta hoćeš da kažeš? je li? a? m?

15. poplava92

Ту мислим и на тебе. Раде се одмах препознао.

Možda, al ne znam na šta si od svega ponuđenog mislio da radim.

16. da mi pošalje makar PVT da me pita da li mi smeta

Stvarno kreten, trebao je da napiše:

"Zdravo Lemaja, evo jedne slike gdje je namontiran muški polni organ pored tvog lica. Da li imam tvoju dozvolu da je pokazujem ljudima okolo?"

EDIT: Sumnjam da bi mu odgovorila nešto tipa: "Važi bojane, slobodno. Drago mi je što si pitao iako mi ne smeta :3"

Срећа па нисам био са сајту пуно у задње вријеме. Увести трајни бан само на писање дефиниција за оне ауторе који се просеравају на све стране а чије писање не доприноси нимало квалитету сајта. Оставити их само нек се глупирају по форуму и чету. Да, ту мислим на Ајакса и остале који ће се сами препознати.

Шта они раде? Постују на свакој теми, спемују, вријеђају, увлаче се једни другима, формирају кланове и међусобно се самолајкују, каче глупе слике, гифове итд. После, услед обесности и бијеснила, једни друге вријеђају, мољакају модератотре за банове, одбанове...И на крају од себе праве жртве и битне ликове на сајту. Како каже келт, излогујте се засвагда да вас не гледамо.

И да, одавно је тежиште Вукајлије пребачено на чет и форум а не на дефиниције. Због тога слабија продукција и квалитет дефиниција и уопште сајта. Модератори, на вама је да (заједно са Кајзеном) то тежиште вратите гдје треба!

Očekivano od nekoga čiji opis profila glasi:

Већина "дефиниција" које напишем долази из сопствених и туђих искустава, мало њих су плод фикције. Свака од њих има сопствену тежину и значај. Има их и које су "инспирационог и мотивационог" карактера, и надам се да ће вам неке од њих помоћи.

kekekekeke

17. Види га, и Пазл се сврстава у горенаведену групу и осјећа се прозваним. Хвала што си још и истакао мој пост.

kekekekeke

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.