U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
koji kurac stavljaš svoje slike ovde?
I neka su te uradili u fotošopu, sama si tražila a kontam da si potajno to i priželjkivala da se vodi polemika oko tebe.
Atenšn Whore
Poplavo ako me već optužuješ obrazloži zašta me optužuješ da te ne bi naranio govnima.
Da čujem?
molim? šta hoćeš da kažeš? je li? a? m?
Poznato je da si slala slike svojih sisa...
nema vukajlijaša koji ih nema...
Jebi ga brate, i ja visim na četu, red je da se napušavamo :*
Lemajo rajderu nije jasno što ne šalješ modovima pičku kad je već imaš a on jadan mora da šalje pare zodabrane lolo
Ugradi pičku rajdere ko ovaj sa linka sa prethodne strane ima da pljušte odabrane!
I ovo nije lepo od tebe rajderu poznato je i da ti sa kevom valjaš dop po sajtu pa mi to ne pričamo gde stignemo
Da čujem?
Не мислим да си лош као аутор, али твоје петљање у све није нимало примјерено. На све имаш коментар, често изнапушаваш људе. Као изговор се улогујеш на свој н-ти профил, да би показао да си ти дуго на Вукајлији?! Шта, то што си дуго овдје, даје ти за право да било кога вријеђаш? Ево, први си одговорио на мој пост и осјетио се прозваним, ја те нисам директно прозвао.
Pa dobro, Rajderu, je l' možeš ti niže da padneš? Strašno jebote.
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aBKyL42_460sa.gif
Što, šta je Rajder sad uradio?
@ poplava:
Mili, bez uvrede ti ovo sad kažem, takav je život ođe. Mi tripujemo da je ovaj sajt naša đedovina i nemamo život van njega i kad nam smeta nešto ođe to jako utiče na nas jer nemamo đe drugo da pobjegnemo.
@ sasvim nebitna:
Aj ne sprdaj se časti ti, reka' je čo'ek istinu. Zapravo ne znam jesu li ono njene sise, ja mislio da su neke druge vukajlijašice ali svejedno. Ako oćete ravnopravnost onda budite spremne i na njene loše strane.
Meni je ok to što je Rajder rekao.
Jeboteživot, nebitna proziva Rajdera za padanje nisko.
http://media.tumblr.com/tumblr_lqig8g65mB1qhc0ae.gif
a jes vickast ovaj sajt. vazda šega i zajebancija
Ja ih nisam video, a baš bih vol'o.
Nisam ih ni ja video ali od gledanja nema selameta...
Slušaj taktiku brate. Odemo u teretanu, napucamo se, izgubimo vrat i nabacimo kajlu od dva i po kila, sjedimo po kafićima, šmekamo ribe i šaljemo im pića... Vozimo Hamer i dajemo pare na kamatu. A onda malo gudra, tu i tamo, znači top. Odeš brate sa utokom da cukaš po glavi i pucaš po lokalima. Pa onda bauštel sa Turcima, urednik si crnih hronika, slikar grada greha... Treći sprat i mrak u stanu znaš da imam to u planu.
No, kad odlučim da lažiram smrt da bi' nesta', pošto je mene nemoguće ubit', ti ovo izbačis gore i napišes: "Ovde je živeo, ovako su govorili..." Kapiraš (rekao Veliki Dovi, najveća legenda Podgorice)
Imaš li Pay Pal pa da se dogovorimo?
Dare, PVT...
Nije lemaja, jer nju nisam sačuvao, jebiga, al je neka druga vukajlijašica, napisaću ti i koja...
@ Brus, tebi ne dam, ženjen si čovek, ne znam dal je uredu... :)
al ako baš insistiraš, poslaću i tebi...
Nije lemaja, jer nju nisam sačuvao, jebiga, al je neka druga vukajlijašica, napisaću ti i koja...
Mene se čini da je bila Srna, ali mislim da nijesu njene sise jer je slika sa Imgura
Данас има толико аматерских голишавих слика на интернету да човјек не зна јесу ли то сисе неке клинке из Америке или родице из Босне.