Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
izvinte direktore, ali kakvi to roditelji puštaju bebice da bleje u monitor?
Ja sam rokn'o glavicom u monitor. :)
http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20130523233723/vampirediaries/images/1/11/If_you_know_what_I_mean_.png
ovi domaći, sve go ludak štovana lemaja ;)
hahaha dare
Imaš dobro vaskularizovane dojke lemajo.
Ako kad postaneš pajdomanka imaš đe da se bodeš kad ti odu ostale ganglije
još jednom se pokazalo da je devojke lakše razlikovati po sisama nego po licu. svaka sisna vena svoju priču ima...
Чије су оно дојке?
Lemajine, greškom ih je jednom izbacila na fejzbuk i neko skinuo prije nego je makla. Njene su 100%
eno, skinula sam sliku zbog osetljive dece. sad možete da prestanete da se ložite, naročito ti pazl.
sledeći put kad pomislite da bih ikada ikome slala fotke intimnih delova, mućnite malo mozgićima... a ja očigledno treba da skontam da sa vama čovek ne može da se zeza, sve bre shvatate ozbiljno....
pazl, ajde prestani da jedeš govna, kad te lepo molim.
au dobra i ona slika u kadi, vrh
Ако нису твоје реци чије су у супротном су твоје.
sa jebenog gugla jebote.
daj profil imgura ili suicidegirlsa da ti vidimo i ostale slike
kucao sam Lemaja's tits i izbacilo onu sliku i njen profil
ХАХХАА
Lemajo, ja sam te čak i pohvalio. Rekao da imaš jako lijepe grudi i da sam ti komšija da bih ti svaku noć kroz prozor ciljao bradavice laserom dok se presvlačiš.
EDIT: Mogao sam ja da kažem da imaš ogavnu venčugu na sisi ali mislim da je ovo gore ipak prijemčivije čuti, tj. pročitati.
EDIT2: Mislim ovo iz prvog edita nije moje mišljenje ja i dalje kažem da imaš lijepe dojke. Želim ti srećan nastavak druženja sa istim kroz ostatak života.
I Cecine dojke su prožute venčugama pa se ne buniš.
poceli ste i na sise da kukate...
Ne mogu više da se jebu vukajliašice od vas poganih pičkopaćeničkih nelorda maloletnih.
Sad ću još morati i da ih muvam a ne samo da se pojavim i predstavim. Strašno...
Đesu sise?