Ко последњи побједник 130

1. FMN RJEŠAVA, JA POBJEĐUJEM!!!

2. takoe... kako je fmn?

3. Evo, nije loše... Da li je normalno da imam sniženu telesnu temperaturu? Brat mi je bolestan, ima 38 sa nešto, a ja uzela onako da izmerim i imam 35.3, a merila sam tri puta i tako nešto pokazuje... Čudno mi je to nešto...

4. e ne znam to, ja nisam imao nikada manje od 36... al zdrmaj dvije rakije, pa da vidiš šta će biti :D

radiš li ti svaki dan?

5. Haha, nemam rakije u stanu :) Sad imam 35.8 :) Crna ja, oladila sam se :)) Mada, normalno se osećam, nije mi hladno uopšte... Možda je to kod mene normalno...
    Ne radim petkom i vikendom. Otišla deca na zimovanje, pa ih je danas bilo manje, uživancija :)

6. kako nemaš, boga ti poljubim :) da ti pošaljem makar litru?

aha, pa fino, taman spojen produženi viknd, boli te briga :)

7. Pa ne volim rakiju :) Hvala, ali nema svrhe ako neću piti :))

To jeste dobra strana, taj slobodan petak :) To mi je za nadoknade, ako nekad ne održim čas, da imam taj petak za nadoknadu...

8. ma nisi ti onda pila pravu rakiju... samo se na prvu malo namrčiš, poslije ti se i samo traži :) ostali alkohol, pivo ili bar vino?

9. Pa mogu vino i pivo da pijem, ali i to tipa jednu čašu... Jbg, nisam neki ljubitelj alkohola :)

10. dobro, dosta... ne treba svakom deset flaša, da ga uhvati :) al sa dečkom uz fudbal, to trebaš

11. Ma mene hvata od dve čaše :)) Pa dobro, tad može :) A tvoja devojka? Kako ona i alkohol? :))

12. na vi :) popije jedno pivo i to je to... ali znam dosta žena koje pije ko muški...

na nekoj slavi gdje ja idem, dolazi i moj direktor sa svojom ženom... ona bude jedino žensko u slavi, sve rakije popije (skoro oko litre) i još pride ode najtreznija...

13. Znam i ja dosta njih koje baš mogu da popiju :) Al' nije isto muško i žensko, mislim da vaš organizam generalno bolje podnosi alkohol... naravno, ima izuzetaka, ali ja ne volim kad vidim da se devojka (žena) odvalila od pića...

14. e to jes gadno, kad se žensko napije... jednom sam bio prisutan kad mlada djevojka povraća od alkohola, fuj...

15. Samo umereno, to je formula za sve u životu :)) Bar se ja toga držim...

16. pa valjda... i ja u mnogo čemu...

17. Šta znam, ja se trudim da ne pravim velike oscilacije što se tiče svakodnevnih navika i aktivnosti. Recimo, trudim se da jedem bar 3 puta dnevno, da odspavam 7, 8 sati, ne pušim, ne pijem, ne drogiram se, ne sedim po ceo dan i tako :)

18. kod tebe sve po PS-u... ja manje spavam, a ostalo je slično :)

laku noć, odoh ja laganini...

19. Ajde, laku noć :)

Buri do pobedeee!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.