Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
FMN RJEŠAVA, JA POBJEĐUJEM!!!
Buri Njegoš :))
takoe... kako je fmn?
Evo, nije loše... Da li je normalno da imam sniženu telesnu temperaturu? Brat mi je bolestan, ima 38 sa nešto, a ja uzela onako da izmerim i imam 35.3, a merila sam tri puta i tako nešto pokazuje... Čudno mi je to nešto...
e ne znam to, ja nisam imao nikada manje od 36... al zdrmaj dvije rakije, pa da vidiš šta će biti :D
radiš li ti svaki dan?
Haha, nemam rakije u stanu :) Sad imam 35.8 :) Crna ja, oladila sam se :)) Mada, normalno se osećam, nije mi hladno uopšte... Možda je to kod mene normalno...
Ne radim petkom i vikendom. Otišla deca na zimovanje, pa ih je danas bilo manje, uživancija :)
kako nemaš, boga ti poljubim :) da ti pošaljem makar litru?
aha, pa fino, taman spojen produženi viknd, boli te briga :)
Pa ne volim rakiju :) Hvala, ali nema svrhe ako neću piti :))
To jeste dobra strana, taj slobodan petak :) To mi je za nadoknade, ako nekad ne održim čas, da imam taj petak za nadoknadu...
ma nisi ti onda pila pravu rakiju... samo se na prvu malo namrčiš, poslije ti se i samo traži :) ostali alkohol, pivo ili bar vino?
Pa mogu vino i pivo da pijem, ali i to tipa jednu čašu... Jbg, nisam neki ljubitelj alkohola :)
dobro, dosta... ne treba svakom deset flaša, da ga uhvati :) al sa dečkom uz fudbal, to trebaš
Ma mene hvata od dve čaše :)) Pa dobro, tad može :) A tvoja devojka? Kako ona i alkohol? :))
na vi :) popije jedno pivo i to je to... ali znam dosta žena koje pije ko muški...
na nekoj slavi gdje ja idem, dolazi i moj direktor sa svojom ženom... ona bude jedino žensko u slavi, sve rakije popije (skoro oko litre) i još pride ode najtreznija...
Znam i ja dosta njih koje baš mogu da popiju :) Al' nije isto muško i žensko, mislim da vaš organizam generalno bolje podnosi alkohol... naravno, ima izuzetaka, ali ja ne volim kad vidim da se devojka (žena) odvalila od pića...
e to jes gadno, kad se žensko napije... jednom sam bio prisutan kad mlada djevojka povraća od alkohola, fuj...
Samo umereno, to je formula za sve u životu :)) Bar se ja toga držim...
pa valjda... i ja u mnogo čemu...
Šta znam, ja se trudim da ne pravim velike oscilacije što se tiče svakodnevnih navika i aktivnosti. Recimo, trudim se da jedem bar 3 puta dnevno, da odspavam 7, 8 sati, ne pušim, ne pijem, ne drogiram se, ne sedim po ceo dan i tako :)
kod tebe sve po PS-u... ja manje spavam, a ostalo je slično :)
laku noć, odoh ja laganini...
Ajde, laku noć :)
Buri do pobedeee!