Ко последњи побједник 130

1. Тако је, хвала што подржаваш.

2. (: nima ahuD gotevS i aniS ,acO emi U

3. Juuu, pu, pu, bezbožniče! :)

4. Pa ima i bogova sa govornom manom :)

5. Ој дјевојко, љепотице, стиго Амер до границе

6. Preko Amer neće moći, ne daje mu četnik proći. Četnik s Krima preko ne da, sa neba ga Draža gleda.

7. Кажи сејо, кажи право, је ли чика Путин здраво?

8. Jeste zdravo Putin stari, al ga mnogo vlasti kvari. Novu želju Putin ima, pravi gulag nasred Krima

9. Da se razumemo, ne mislim da je to nešto loše. Zatvorenici iz Sibira bi odobrili to sto posto. Blaga, suptropska klima, blizina mora... Banja, a ne logor!

10. Telefonske žice bruje, nama Putin poručuje:

11. Dobro jutro rođeni, dobro jutro dušmani.

12. Blago tebi kad ti je jutro u podne.

13. Pa dobro tad sam se vratio sa vežbi i otvorio Vuku. :)

14. Tjelovježba produžava čovjekov životni vijek. Dok vježbamo, odstranjujemo toksine iz tijela znojenjem kroz kožu i izdisanjem kroz pluća. Korisno vježbanje podrazumijeva svakodnevno žustro hodanje, joga vježbe - asane, džoging i skakanje na maloj odskočnoj dasci, što utječe na svaku stanicu tijela. Vježbanje usporava proces starenja, jer potiče izlučivanje toksina. Vježbanje smanjuje mogućnost smrti od svih poznati bolesti. To se može pripisati činjenici da je većina glavnih bolesti, poput raka, šećerne bolesti i srčanih bolesti izazvana stresom, a tjelovježba umanjuje stres. Druga značajna uloga vježbanja je da poboljšava čovjekovo duševno zdravlje.

To!

15. Kakoe ima li štogod novo?

16. Ma nema ništa. Bio sam juče u Nišu, imao neku promociju tamo, i nije bilo baš nešto, pola ljudi nije došlo. Onda sam hteo da prošetam kroz grad, ali tek što sam prošao kroz glavnu ulicu, pojeo picu, seo u park i popio pivo, dunuo je gadan vetar i prekinuo moja turistička stremljenja. Morao sam u 5 sati da se vratim a da nisam grad ni onjušio (doduše bio sam u vojsci jedno vreme u njemu, ali tad ga tek nisam ni video). I onda ništa,danas do grada, neke poslove završavao, zaglavio kod drugarice, popili više nego što treba, onda predveče se našao sa sestrom i ženom, i tu nešto pili, sad sedim i cedim pivo kroz zube. Nisam nešto naspavan, tri dana po par sati. A moram da zovem par brojeva, ali mi neprijatnooooo.... zato što je trebalo da zovem prekjuče-nakjuče... Pa kako vreme prolazi, sve neprijatnije.

17. Promociju čega Valdemare ako nije tajna?

18. Pokušao sam da im uvaljam neke programe za proveru ispravnosti teksta i elektronske rečnike, i isto to onlajn. Al južnjaci cicije :)
    Edit: Filozofskom fakultetu.