U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Srbijanka, svaka vama čast, za samo mesec i po dana uspeli ste svojim energičnim zalaganjem da učinite da se na ovoj temi oseti nešto novo. A te dece u nevolji, njih valjda nikad nije zafalilo.
Србијанка ухапсила Ироничног.
Locirala, pratila, pregovarala i na kraju ga privolela da se preda, izvela pred lice pravde. Videćemo kakve mračne tajne Ironični ima da otkrije o poslovanju sa prethodnim režimom.
Zašto mi ovo liči na Proces?
Ne znam, ali je odjednom evidentno da sve ovo pored intertekstualnog karaktera dobija i određena čvorišta bazične autoreferencijalnosti.
Van Goga se vraća iz Fejbukalije, daleke zemlje preko sinjeg mora, pune opijata, mamilica mozga na pašu i mlatilica prazne slame!
Nošena vetrom internetskih struja, završava na ostrvu, u priči "Ko poslednji pobednik"...
JA!!!!
Nošena vetrom internetskih struja, završava na ostrvu, u priči "Ko poslednji pobednik"...
Dobro došla na izvor mudrosti, smisla i inteligencije, Vukajliju! Evo malo manga, papaje i kokosovog mleka u znak dobrodošlice! :)
O, (pita se Goga), kako li sam mogla toliko dugo da odsustvujem sa ovog predivnog mesta, gde promaja duva kroz glavu, a misli ne opterećuju umoran duh?
Vukajlijo, rodni sajte, na Vukajliju, ljudi, hajte!
Opet širiš optimizam :) Ali pošto si optimistična osoba, to je sasvim OK. I ja nešto u poslednje vreme izbegavam FB (relativno), valjda zato što me tamo tri četvrtine ljudi zna lično, pa moram da snosim odgovornost za svoje reči :)
Kriva sam, evo pucajte! :) A možda to i đus votka progovara iz mene!
Sad moram sa sinom da vedžbam nemecki, kontrolni je to, moj bato...modalni glagoli, promena članova po (čak) TRI padeža...eeee, nema tu tamte-vamte!
Na granici straža stoji
Sevastopolj čuva, NATO-a se ne boji.
i sumnjiva lica broji
I borščom se s votkom goji.
I dalje stoji.
Sudbinu svima kroji!
а еври, лире, долари, марке, рубље, фунте и остала валута су моји
Jeste i biće.