Ко последњи побједник 130

1. Морем плоови, једна мала баркаа...

2. Venezia, città dell'amoreeeeee....

3. Ehhh..puste romant'ke! :)

4. :) http://www.youtube.com/watch?v=k3Udy9q8DYI

(избрисала сам, мислила сам да ми не ради линк, ево опет та романтика) :)

5. Kaži lepo da si izbrisala da bi tvoj post bio pošljednji! :D

6. хахах а сада ће тек тако да испадне, ево напиши после овог нешто, ја ћу да тихујем.. :)

добро, не баш да тихујем, али да ћутим.. :)

7. Jok bre, nemoj da ćutiš, pliz, dosadno mi je kace ovde na temi tihuje! :)

8. и то што кажеш, имам и дивно друштво, само још неко винце! :) вечерас је вече Италије, слушам неке Бочелије..уклапа се све :)

9. Uuuu, ekselente! Ja sam u "mute" modu, moji svi zaspali, pa mi žao da ih budim. Doduše, njima nije žao mene dok hrču, ali..eto. :) Ko mi kriv kad sam spavala ko meljov popodne!

10. Ja vodim pjanog druga kući, muzika je autobuski motor, a piće banalno pivo koje aftertejstom siluje nepce. Surova stvarnost :(

11. https://pbs.twimg.com/media/BjSTgD-IcAAeosN.jpg
    ево, мислим да ово ваља :)

ја радим нешто, па сам мало расејана...а заспаћу око 3 :) поподне више од по сата уме да буде мало незгодно... :)

12. Koji je srećnik taj tvoj drug što ima tebekana za drugara! E sad: mogli ste i gore da prođete- da se pešaka vrćete iz kafane, tako da taj motor treba da ti zvuči kao simfonija! :)

13. Pa i nismo bili u kafani, već neka kloš-varijanta, a peške bismo se vraćali bar sat i po. S obzirom na njegovu sposobnost hodanja :)

14. Ju, Srbijanko, kako mi sad praviš zazubice s tim vinooom! :D Ja bez sat i po-dva ni ne vredi da legnem na kunt. Moram da spavam, takav mi međeđi organizam! A kad ono-spavnem, pa me neko probudi, bolje da ni on ni ja nismo živi!
    Valdo, a da kotrljaš druga ispred sebe, bi li ti bilo lakše? :)

15. Међеђи :)) а волим и ја :) али кад су дедлајнови, онда и са шест сати могу проћи. :) Једно време сам вежбала да идем пре поноћи у кревет, али не вреди...одем, али не заспим, него ево ме где будем :)

16. Ja sam se rodila neispavana. I kad sam bila klinka, morali su da me bude jedva u deset - kad bih popodne išla u školu. A sve sam neke petlovske sreće da radim od rane zore, sve tako neke poslove sam imala. I onda, kad dođe vikend, ko nezajaz spavam. Mada, sad se kao femkam-"prolećni umor" i tako to...što je govorio moj pokojni ujak "Na drljaču bi zaspo!" :)

17. Valdo, a da kotrljaš druga ispred sebe, bi li ti bilo lakše? :)

Uh,dovedoh ga... Kako da ga kotrljam, pa trebalo je da ga vratim kući neisprljanog i neiscepanog, mislim da bi me njegova životna saputnica stavila u top :) A u motoru autobusa sve vreme svirala neka muzika, na trenutke uhvatim melodiju, pa izgubim. Veoma verovatno trip :)

18. Једини је ту проблем што све и сви раде од јутра, а неки људи функционишу ноћу боље. Колико сам пута покушавала да уђем у ритам од раног јутра, али узалуд...А због посла, и поште, банке, ако треба тамо чекати, не вреди увече :) Срећна сам када не морам пре 8 да устанем, али.. нису чести ти тренуци. Кревете, кревете, међеђи санку! :)

19. Baš te briga. Ja ako zaspim u 6, u 9 mi se mozak probudi, i nema šanse preko 9 ujutru da spavam, pa i da imam vremena. Posle ceo dan zombi.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.