Ко последњи побједник 130

1. Морем плоови, једна мала баркаа...

2. Venezia, città dell'amoreeeeee....

3. Ehhh..puste romant'ke! :)

4. :) http://www.youtube.com/watch?v=k3Udy9q8DYI

(избрисала сам, мислила сам да ми не ради линк, ево опет та романтика) :)

5. Kaži lepo da si izbrisala da bi tvoj post bio pošljednji! :D

6. хахах а сада ће тек тако да испадне, ево напиши после овог нешто, ја ћу да тихујем.. :)

добро, не баш да тихујем, али да ћутим.. :)

7. Jok bre, nemoj da ćutiš, pliz, dosadno mi je kace ovde na temi tihuje! :)

8. и то што кажеш, имам и дивно друштво, само још неко винце! :) вечерас је вече Италије, слушам неке Бочелије..уклапа се све :)

9. Uuuu, ekselente! Ja sam u "mute" modu, moji svi zaspali, pa mi žao da ih budim. Doduše, njima nije žao mene dok hrču, ali..eto. :) Ko mi kriv kad sam spavala ko meljov popodne!

10. Ja vodim pjanog druga kući, muzika je autobuski motor, a piće banalno pivo koje aftertejstom siluje nepce. Surova stvarnost :(

11. https://pbs.twimg.com/media/BjSTgD-IcAAeosN.jpg
    ево, мислим да ово ваља :)

ја радим нешто, па сам мало расејана...а заспаћу око 3 :) поподне више од по сата уме да буде мало незгодно... :)

12. Koji je srećnik taj tvoj drug što ima tebekana za drugara! E sad: mogli ste i gore da prođete- da se pešaka vrćete iz kafane, tako da taj motor treba da ti zvuči kao simfonija! :)

13. Pa i nismo bili u kafani, već neka kloš-varijanta, a peške bismo se vraćali bar sat i po. S obzirom na njegovu sposobnost hodanja :)

14. Ju, Srbijanko, kako mi sad praviš zazubice s tim vinooom! :D Ja bez sat i po-dva ni ne vredi da legnem na kunt. Moram da spavam, takav mi međeđi organizam! A kad ono-spavnem, pa me neko probudi, bolje da ni on ni ja nismo živi!
    Valdo, a da kotrljaš druga ispred sebe, bi li ti bilo lakše? :)

15. Међеђи :)) а волим и ја :) али кад су дедлајнови, онда и са шест сати могу проћи. :) Једно време сам вежбала да идем пре поноћи у кревет, али не вреди...одем, али не заспим, него ево ме где будем :)

16. Ja sam se rodila neispavana. I kad sam bila klinka, morali su da me bude jedva u deset - kad bih popodne išla u školu. A sve sam neke petlovske sreće da radim od rane zore, sve tako neke poslove sam imala. I onda, kad dođe vikend, ko nezajaz spavam. Mada, sad se kao femkam-"prolećni umor" i tako to...što je govorio moj pokojni ujak "Na drljaču bi zaspo!" :)

17. Valdo, a da kotrljaš druga ispred sebe, bi li ti bilo lakše? :)

Uh,dovedoh ga... Kako da ga kotrljam, pa trebalo je da ga vratim kući neisprljanog i neiscepanog, mislim da bi me njegova životna saputnica stavila u top :) A u motoru autobusa sve vreme svirala neka muzika, na trenutke uhvatim melodiju, pa izgubim. Veoma verovatno trip :)

18. Једини је ту проблем што све и сви раде од јутра, а неки људи функционишу ноћу боље. Колико сам пута покушавала да уђем у ритам од раног јутра, али узалуд...А због посла, и поште, банке, ако треба тамо чекати, не вреди увече :) Срећна сам када не морам пре 8 да устанем, али.. нису чести ти тренуци. Кревете, кревете, међеђи санку! :)

19. Baš te briga. Ja ako zaspim u 6, u 9 mi se mozak probudi, i nema šanse preko 9 ujutru da spavam, pa i da imam vremena. Posle ceo dan zombi.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.