U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Današnji dan je definitivno oteran u p.m.
И када боље размислим, не знам који је од та два дела мене разуман, а који не. Боре се сваког дана. Ајме, који сам Др Џекил и Мр Хајд.. :/
Ћао, Гого :) А јесте дан страва.
У некој будућности женски ликови у литератури ће бити равноправни са мушким. Више бих волела узора у том смислу, него да сада пошто пото пишем "дивљакуша" и сл.
Dobro veče VanGogo šta vas muči? :)
Сви су се женски ликови вртели око мушких, незаштићено женско чељаде које чита је могло погрешно доћи до закључка да то тако треба и у стварности. Мушки се нису одређивали према женким, већ обрнуто. Ако хоћеш да прођеш добро, буди споредан лик, а ако хоћеш главни, баци се на шине. Пих.
Veče, društvo. Nervira me kad kao tupsonka dozvolim da me nešto što nije u vezi s mojim svetom, iznervira. :/
Разумем то. И никако да окренем на позитивну тему. :)
Мени право нервирање почне када се изнервирам што се нервирам, и тако у круг. :)
У ствари, почнем да размишљам о другим стварима, не много веселијим, али су друге ствари.
Ma, brzo ja to rešim, ali opet...sama sebe nekako razočaram kad pustim tako neke gluposti i misli u život. :/
Če bude dobro je. :)
Амено :)
https://pbs.twimg.com/media/Bjl2YrJIgAAvQ9L.jpg
мени је ова слика успела да скрене мисли тако да сам заборавила као се зовем на тренутак :)
ништа мени на њој није јасно, шта је то.. ето шта човек све може да смисли!
Pustiš bakterije u sebe, stvoriš imunitet :)
Ne bacati se na šine, već na književnost :)
Da, malo sam zabagovala, bude to tako, pa se opet vrnem. Kakve šine, nisam u takvim De Profundis! :)
Srbijanko, kacmo muž i ja vozili tandem bicikl dok smo bili momak i cura, bili smo atrakcija za čitav grad! Ova slika me baš na to podsetila! :)
Meni su ukrali bicikl iz zgrade. Policija me pitala znam li njegov registarski broj, idioti. Poznajem nekog lokalnog narkomana koji diluje dobre bicikle za par hiljada dinara, on ih i krao. Ovih dana idem do njega da kupim novi, mnogo mi da dam dvesta evra. Možda naletim i na svoj stari, baš bi mi bilo drago :)
Više i ne pogledavam bicikle. Ovde u zgradi nam makli pet komada. Od tada nemam ni poniku, samo nogoped ili me žmu voza di treba. A baš bih volela da pedalam malo! :)
Ma sreća je da imam podrum i ključ. Loša okolnost što me mrzi da zaključavam biciklo u podrum, treba to nositi dole... pa sam tako za par godina ostao bez dva. Ali sad kad kupim, sve pod ključ. Ua lopovi, Vučiću, reaguj!!! Nego, ozbiljno, zna se ko ovde krade, a panduri ništa ne rade povodom toga. Ali zašto nisam iznenađen - kad u po dana u po noći znaš od koga možeš da kupiš dop i spid bez problema, bicikl ti dođe kao kolateralna šteta.
Dobar dan srećan rad.
Бонжур.
Spokoynoy nochi, malyshi!
Dobar dan srećan rad.
Bardan. :)
Kupio sam danas crni kožni kaput, kad god ga obučem, čujem u glavi početak teme Darta Vejdera iz Ratova zvezda :)
http://www.youtube.com/watch?v=-bzWSJG93P8