Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ја сам се обрадовала, али одмах проверила због датума. Превише лепо да би било истинито. :) Али да ми се призна бар призивање те вести, нисам ишчитавала чланке, нити пратила шта кажу баш те новине. :)
Мени то последње делује, прича се да је дата још једна шанса да се људи модификују. Ко год то био, свака част на оптимизму.
Предомислили се 2012. па ће сада да проверавају 200 година јесмо ли у стању да направимо нагли скок. Ни ти ванземаљци нису што су били..
Њахххх.... Не бих се уздао у те ванземаљце, и разочаран сам у те пророке судњег дана, докле бре више та обећања? Него сам схватио да човек ако хоће да досегне стање катаклизме, не сме да се ослања на спољне догађаје, убилачке идеологије и лепе мада помало утопијске приче којима се плаши народ. Мора да се поради на личној, персоналној катаклизми. Исто као са срећом: мораш да је нађеш у себи пре свега. После је лако, све иде само од себе :) Значи, залагање, труд, вредан рад, усресређеност и негубљење циља из вида.
Dobar dan srećan rad.
Kakav rad, pola zemlje nezaposleno, a pola ovih što rade, rade na crno... Vučiću reaguj!
Srećan. :)
Danas mi je srećan nerad, jedenje, izležavanje i hvatanje zjala. Ali hvala svejedno :)
Što volim što je jedini koji me danas zeznuo za aprilili - moj sin.
Aaaa, godinama već nisam nikoga prevario! Ispao sam iz forme. Imam još manje od sat :)
Trk da popraviš propust! :)
Nemam ideju, a treba mi nešto originalno. Teško će ići za pola sata... Odoh.
:))) сада замишљам нешто боље од Брајановог житија, сасвим довољно за 1. април. :)
Удружени антињуејџери узвраћају ударац, раде на личној катаклизми, и преко ње на општој. :)
Едит: Звучи ми као нека средњовековна секта која би да у славу Божју убрза долазак Судњег дана неморалним понашањем :).
Dobar dan srećan rad.
Danas je međunarodni dan posvećen osobama sa autizmom, pa koristim priliku da im ovde čestitam, pošto bi njima bilo svejedno i da im čestitam na transparentu koji vuče cepelin potezom Trg Republike - Slavija.
JOSIF da im ovde čestitam TATIC
Valdemare, hoćeš da kažeš da ljudi koji pišu na temi 'Ko poslednji pobednik 130' imaju ovaj poremećaj?
Gle sad... Ne, hteo sam da napišem bilo šta, pa se setio da je danas taj dan, i onda sam ovde napisao, jer će osobe kojima sam čestitao baš zaboleti uvo da li ja to napisao ovde pa oni ne pročitali, kao što sigurno i neće, ili stavio ogromnu čestitku nasred Beograda :)
Nemoj sad da se vadiš, ima to neku skrivenu poruku. :)
Hm, šta tripuješ :) Pogledaj mi definiciju, ima tri godine...
http://vukajlija.com/svetski-dan-obolelih-od-autizma/320480
Tačno sam te tim plusom pomerio za jedno mesto. :D
Drago bi mi bilo da je tako :) avaj, na tom sam mestu već nekoliko dana... Izgleda da mi rejting pada kad pišem, a raste kad ne pišem.