Ко последњи побједник 130

1. Na kraju završiš sa bazenom od dvesta litara u kome pliva nešto što te samo gleda, a znaš da bi te pojelo, samo da može. Na stranu što će te verovatno i nadživeti. Mnogi puste u Savu kad im se smuči, meni žao, ipak je volim. Ali ona mene ne, sigurno. Ljudi i gmizavci ne bi trebalo da se druže... Zaleteo sam se. Eto, izgleda da sam jedini čovek na svetu sa ozbiljno ambivalentnim odnosom prema kućnom ljubimcu :)

:)))) мени је драго што сам тек сада ово прочитала, не зато што сам мислила већ сада на набавим једну, него што ме лепо разбудило. :) Устала сам рано, била и у цркви, не знам како сам ушла у праву цркву, као да је била нека друга особа јутрос тамо. И јаје сам заборавила да однесем, а добила једно :( Добро је што имам крштење око 11, па ћу однети неко.

2. Lepo se provedi, al pazi bre Srbijanka da te ne uhvate u te religije :) Ja ću morati da krstim prijateljevog malog, kažu da se triput odričeš Sotone u njegovo ime... Ajd, ne odbija se :)

3. Не могу да ме ухвате, ово је јак контраефекат! Ово ће бити четврто дете које крштавам! Целе недеље размишљам о том одрицању, али још увек нису успели да постигну неко дејство! Отпор је јак! :) Отац ми је предао кумство, и са годинама ми теже пада, нисам ни питана да ли пристајем. А тек то за Сотону, непријатно ми сваки пут, толика неправда! :)
    Мислим да ми дође да одбијем следећи пут. Овог пута ми се одбија бар одлазак на ручак, који је чак у Обреновцу! Жасу! :)

4. Obrenovac... Kako ti zavidim... To je jedan divan gradić. Zamisli kako je meni, ne mogu da izbegnem Malu Moštanicu. Doduše sad je sva procvetala, i sunce je, možda i bude lepo :)

5. Облаци су били лепи, у облику зечева, мислим да сам видела и једног анђела, на овој релацији увек исти призор прљавих продавница и гастарбајтерских вила, напуштених кућа, крезубих стараца, тетрапак амбалаже, брежуљци и зеленило ми не помажу да се осећам радосно гледајући све то.
    И баш лепо време
    http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2013/05/20/12791938/scena%20iz%20filma%20Melanholija%20Larsa%20fon%20Trira.jpg.

6. Добро дошла у највећу посавску фавелу :) А ово магично фон Трир прсти струја, имамо и ми Најданове кругове, гле. Сви стали да их заштити.
    https://www.youtube.com/watch?v=h4Ypp6RMXRw
    Можда ипак привуку неку злокобну планету. Био сам тамо рано ујутру, кад нема никога, али чинило ми се идиотски да стојим усред ничега, отишао :) Иначе, ко одгледа снимак, онај сат је покварен, мој не стаје. Ово је пропаганда Општине Обреновац на челу са УРС-ом.

7. Нисам ни сумњала да су само бабе у тим круговима. Поштен свет нема шта да тражи у њима! :)
    Хм, ај да покушам да одгледам цео снимак.

8. Dje ste braco, dje ste sestre

9. Eo pomalo, braTe...

10. K A T A N A C
    A
    T
    A
    N
    A
    C

11. K r e a t i v n o
    r
    e
    a
    t
    i
    v
    n
    o

12. Dobro je ispao taj čikica koga si razapeo na krs'.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.