Ко последњи побједник 130

1. Ja se trudim da svojoj domovini služim tako što ću crtati jednakokrake trouglove. U boji!

2. Ja se ne trudim ni toliko, služim samo meni dragim ljudima, a državi neka služe državni službenici. I neka im smanji plate Vučić.

3. Nisi nacionalno osvešćen Valdemare a to nije dobro za Srbiju i indirektno za maiku Rusiju. :/

4. Ne, ja sam posavski separatista. Upravo organizujem udarnu jedinicu koja će postaviti kontrolne punktove na prilazima Obrenovcu, zauzeti zgradu MUP-a, Opštine, lokalnu televiziju i radio-stanice. Vojnike iz kasarne pozvaćemo da nam se pridruže, u suprotnom preuzećemo kasarnu silom i pokupiti oružje, a njima nećemo ništa, pustićemo ih u pravcu Beograda. Onda ćemo se obratiti javnosti i zahtevati održavanje referenduma za samostalnost Narodne republike Prisavovlja. Posle ćemo odlučiti da li ćemo ići u federaciju sa Srbijom, nekom drugom državom, ili ćemo pak ostati nezavisni. Imamo dobru osnovu za to, jer se na našoj teritoriji nalaze termoelektrane koje većinu Srbije snabdevaju strujom, a ako pripojimo lazarevačke kopove, onda smo na konju. Evo zastave. Očekujte akciju kad je budete najmanje očekivali!
    http://www.dodaj.rs/f/1V/e3/1ihe4HbZ/untitled.jpg

5. Imam tvoju aj pi adresu. Pozdravi Šarića.

6. Pazi se, duga je ruka narodne milicije i jedinica samoodbrane :) Kad budemo dobili pomoć od Rusa, kojima ćemo obećati da ćemo im prodati elektranu i nalazišta uglja, nećeš baš smeti tako da pričaš. Ili ćemo prodati Amerima, u zamenu za pomoć, a primićemo antiraketni štit. Čuvaj se :)

7. Bajatović je dobio nagradu za borbu protiv terorizma od Rusa, ne znam čemu se vi nadate sa takvom strategijom, ali podržavam. :)

Ako se na tržištu pojavi neka druga varvarska princeza ratnica, javiću ti.

Обавезно, али још нисам уништила ни онај првобитни, како је било у плану, а тек док дођем до самоуништења на овом, потрајаће процес.

Jbt, da li sam ja jedina osoba na Vuki da nema dupli???

Oću da se iselim iz ove zemlje, rastužuje me jako.

Гого, не замерај, али ово је доста особно, без посебне рефлексије на екосистем, друге налоге и прилике у земљи. Не одлази! :)
    едит: То је као са грозоморним инсектима, сви моји налози су ми подједнако драги.

8. E sad moram da otkrivam detalje, ali pesnica udara čim taj osvedočeni borac protiv terorizma sleti s položaja, kao što uskoro i hoće. Imamo krticu u vladi :) Ma i da ne leti, neće njima predstavljati problem da ovde podržavaju terorizam, a negde drugde da ga suzbijaju. Sve su to interesi. A Prisavovlje će opet pripasti narodu! Makar gradili i nuklearku i par naftnih rafinerija.

Обавезно, али још нисам уништила ни онај првобитни, како је било у плану, а тек док дођем до самоуништења на овом, потрајаће процес.

Moraćeš da napraviš neko mnogo veliko kršenje pravila sajta da bi uništila svoje mogućnosti da pristupiš nalogu, sad više ne banuju na zahtev. Kažu da je to besmisleno jer se banovani na sopstveni zahtev vraćaju sa duplih za vreme trajanja bana. Tako da, ili mega-kršenje ili doživotna apstinencija od naloga :)

9. Dobre ideje imaš Valdemare ali kasno. Operacija ''Sokolski grom'' je uveliko počela. :)

10. Operacija ''Sokolski grom'' je uveliko počela. :)

Kad bih ti rekao za operaciju "Presretački munjokolektror", morao bih da te ubijem :)

11. Неее, ја сам она која би бирала да се реинкарнира једно два три пута у року од 50 година уместо да живи нормално један просечан људски век. Зашто бих имала другачије склоности на сајту када је ту све доста лакше да се изведе, уз много мање трошкове. Немам ја проблема са апстиненцијом, него не знам да ли је то најбоље решење. А са модераторима свакако не комуницирам, јесте, треба другом да препустим одлуку у вези мог бивствовања овде. Таман посла, нисам луда.

А откад ја нисам планирала диверзије, тачно сам зарђала, присвојићу ову, чисто да се подсетим како то иде. И да ме неко убије због тога, јасно да ми не би сметало. :)

12. Kad bih ti rekao za operaciju "Presretački munjokolektror", morao bih da te ubijem

morao bih da te ubijem

ubijem

Atomska bomba kreće ka Obrenovcu za 10...9....8...7...

13. A šta ćete posle bez struje? Držimo Nikolu Teslu kao taoca :)

Неее, ја сам она која би бирала да се реинкарнира једно два три пута у року од 50 година уместо да живи нормално један просечан људски век.

Imaš sreće, nešto je uvek nešto biralo da reinkarnira mene, nikad se nisam ni pitao :) Jedino sad ako dam život za Prisavovlje :)

14. Pfff, sto kinti kao sto kinti. Imamo Đerdap. :)

15. Al pola struje Srbiji daje TENT... A Đerdap je pola rumunski. Dosta je bilo, nećemo više da budemo električna krava muzara!

16. Kažeš TENT daje pola struje. Ma zazećemo i taj šator, šta već, za nedelju dana jer smo tako u mogućnosti!

17. Minirano. Sve po protokolu za takve akcije.

18. Kgkhgkh imaš krticu khmkghmg.

19. Ne znam Valdemare koji ti je to pokemon, naša krtica koja radi kod Vas je plava i ima 25 dina. Prava Ruskinja.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.