Ко последњи побједник 130

1. Ja ne mogu da emancipujem svoje duple, valjda sam suviše vezan za sebe pa na duplima samo ponavljam ono što pišem na originalnom, i to ispada prepoznatljivo. A i nemam živaca. A i stalno kad pišem sa duplog osećam krivicu kao da vršim neku preljubu (glupost, ali tako mi izgleda). Jedva i sam sebe gajim, a kamo li klonove, fali mi izgleda energije. Jedino ako nekad budem baš umro pa se reinkarniram.

2. ja ih imam previse, ne koristim nijedan, jebe mi se ... ali imam nekih 15 komada, hehe :D

3. Mnogo si bre komplikovan Valemare. :)

4. Ja sam imao nekoliko, ali znam kako da se ulogujem samo na jedan, a i taj nije nešto. A jedan sam kupio za hiljadu dinara :)

5. Au koliko si sad izbaronisao Valdemare pa to nema nigde. :)

6. И мени би било глупо да мене неко примећује на оригиналу. :) А мислим да ми је писање исто на оба. Сигурно се не бих правила блесава да ме је неко препознао. Добро, не кажем да није баш нико, него... да не компликујем ово објашњавање даље. :)
    И то зависи од стваралаштва, колико смо везани за оно што имамо на неком налогу. Ја имам слабу везаност за била шта што напишем, било где. Имам склоност за уништавањем у том смислу, нека аутодеструктивност, шта ли је. Варвари су се зато често и селили, када нису палили. Хм... има ли неко да ми прода налог "Конан Варварин" да се уселим на њега?

7. Šta i ti si Srbijanka neki dupli nalog. Pa dokle bre ljudi, dokle!

8. ova srbijanka cas musko, cas zensko

9. Au koliko si sad izbaronisao Valdemare pa to nema nigde. :)

Ako lažem, dabogda me pregazio tramvaj!

Хм... има ли неко да ми прода налог "Конан Варварин" да се уселим на њега?

Jesi sigurna da nećeš nalog Princeza Ksena? :) Povoljno, a slično.

10. ova srbijanka cas musko, cas zensko

Србијанка воли да буде родно неутрална, илити свеобухватна, шта'ш има нас разни. едит: Што значи да је углавном женско.

Jesi sigurna da nećeš nalog Princeza Ksena? :) Povoljno, a slično.

Одлична идеја, како ми то одмах није пало на памет! :)
    едит: ја то нисам гледала, али као кроз маглу... :)
    едит2: ауу

11. Srbijanka, baš sam jutros hteo da ti je prodam, ali izgleda da je u toku noći uspela da savije rešetke kaveza, išunja se, ukrade konja, pobije stražare, spusti gradsku kapijiu i odjaše u nepoznatom pravcu. Ovi što su krenuli za njom, niko se nije vratio. Jbg. Ako se na tržištu pojavi neka druga varvarska princeza ratnica, javiću ti.

12. Jbt, da li sam ja jedina osoba na Vuki da nema dupli???

Oću da se iselim iz ove zemlje, rastužuje me jako.

13. Nemoj da si tužna, Gogo, verujem da većini to služi samo za ne daj bože. To mu dođe nešto kao bekap varijanta. Druga je stvar ako neko koristi dupli da bi zajebavao ljude. U svakom slučaju, iskrenost je bolja od laži :)

14. Dobar dan srećan rad.

15. "Žeteoče, srećan rad!
    Jes' požnjeo život mlad?"

"Jesam žeo, skroz je zreo,
    već je njega crvić jeo.

Nad glavom mu vosak sjao,
    dok je slatko večerao..."

16. Jaka država opstaje pre svega zbog pesama i umetnosti pa tamo skroz dole na skali poljoprivrede i industrije.

17. Ja da mogu ovde da orem ili proizvodim neke kotrljajuće ležajeve, bilo bi i toga :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.