Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
A oni jedu unutra hamburgere i piju koka-kolu umesto veprovine i vina... Propali Gali, prodali se Rimljanima, jedino je Tamburiks ostao dosledan :/
Hamburger, čizburger kečap i pomfrit
mi imamo mek donalds a nema ga split.
http://www.mcdonalds.hr/wp-content/uploads/2011/01/DSCF0527-800x600.jpg
http://www.mcdonalds.hr/restaurant/mcdonalds-split/
A i da ga nemaju, pre bi oni trebalo time da se hvale.
Tako ide pesma Valdemare. :)
http://www.youtube.com/watch?v=MYhOb_IM-RE
Znam, znam... Devedesetih se pevalo, sećam se, na melodiju "London bridge is falling down", MI IMAMO MEKDONALDS, GDE JE VAMA!
Izgleda da su navijači jedva čekali da dobiju Mekdonalds da bi mogli da ga spaljuju u naletu patriotske strasti :)
Evo me opet.
Ne mogu u Mek, ali sam gledala večeras jedan blokbaster i nisam se pokajala. Maleficent, scenario je pisala žena, to mi sve sada i objašnjava, konačno jedan od takvih filmova iz normalne percepcije. Anđi je oprošteno zauvek.
Ne razumem ja ove inteligentne razgovore, odoh.
A, vila Grdana, bekgraund, pad i iskupljenje... Ode ona na kraju filma u oblake, pametno izbegnut hepiend :) Hepi, ali ne end. Verovatno ću ga odgledati, a oprostiti joj neću, jer me nije ni uvredila, a i kako bi...
Ajd, pa svrati opet neki put, možda bude neke rakije, meze :)
Važi. :)
Starog vina, mlade veprovine uz veliku vatru... E što nisam sad neki varvarin :)
Meni se njena gluma nije dopala ni u Neprilagođenoj, a nijedna uloga, nije nikakav razlog, eto, BLZ, rekla sam nešto neinteligentno, možemo razgovarati.
Meze. Ne, ne, izuzetno je hepi a nije end. :)
Jer ako je end, onda nije hepi (boooože, koliko zvučim otrcano u poslednje vreme....)
TAKOE.
Ako se desi da kažem nešto inteligentno, vi me obavestite. Čisto da prepoznam to, pa da ponovim, da vežbam.
Ma samo piši, izvežbaćeš se, a i ne mora da bude inteligentno, samo tako da zvuči, doduše ako zvuči inteligentno, onda i jeste inteligentno u domenu zvučanja, i sad opet ne znam, jbg...
12 11 12 11 12
Jebeš me, Valdemare. Strašno me jebeš. Aj što jebeš, nego i uši zavrćeš.
Немој тако, БЛЗ, није ми то била намера... Шта ја да радим на овој теми него да пишем свашта? Сама тема је таква. Да је нешто конкретно, па да будем концизан и прецизан, али пошто је фри стајла, ја ето тако, пишем ради писања, поменем ово и оно, и не мора ништа да значи то што сам написао... Као кад лет јунског роја свитаца ослика фигуру у тами, некоме ко са свога брда посматра, па угледа тај слику познату му оку, само на тренутак, и опет се распе светлост у тачке на све четири стране, и ничега више нема осим малих лампица у ноћи...
Fristajla, raka maka fon, ez a raka raka raka maka fon.