Ко последњи побједник 130

1. Marcipan, zamisli i ja sam se uključio u inteligentne razgovore. :)

2. Odlično kada možeš, mene mrzi, a nije da ne bih mogla, ponekad. :)

Za vežbanje uključivanja moram da nađem neku intelignetnu knjigu, priručnik za uključivanje u inteligentne razgovore.

Za uspešno uključivanje u inteligentan razgovor morate da imate inteligentan stav, pozu i nameru da delujete inteligentno. Nemojte se smejati ili klatiti napred-nazad, već budite ozbiljni i mirni. Ako ne znate šta da kažete, napišite jednu reč, slovo, broj, neka sagovornik razmišlja o poruci koju mu šaljete, inteligentan sagovornik navodi na razmišljanje, i tome slično.

Samo još da se uključim... :)

3. Ѫ - ovo je marsovski tripod iz Rata svetova.

4. Ajde da povedemo jednu inteligentnu konverzaciju.

5. Ja ne umem ni da nastavim a kamoli da povedem. (ovo zvuči i kao moto mog života)

Ako ovo nije bilo dovoljno inteligentno....

2

6. Nije bilo dovoljno inteligentno.

4

7. Šta mlatite ovog trenutka sada vi?

8. Vodimo inteligentne razgovore. Ne umeš ti to. Napusti temu.

9. Šta... ovaj... šta vi to... ja ne razumem ništa... Ni da sam pametnij... Šta bih razumeo? Razumevanje podrazumeva pošiljaoca informacije, kodiranu informaciju, postojanje koda, kanal komunikacije, i primaoca. Možda još nešto, al mamuran sam pa propuštam... El pametno?

10. Mogu samo da kažem da ništa ne razumem. Ili je ekstra glupo, ili je toliko pametno da moj mozak ne dostiže taj nivo inteligencije.

11. Ma nije ni glupo ni pametno, ima onaj koji piše, ima ono što piše, ima jezik kojim piše a koji je razumljiv onima koji bi trebalo da čitaju, ima internet, preko kojeg piše, i ima onaj koji čita. Svakodnevna stvar.

12. I dont schprahe Italiano.

13. punon sam razmisljao o svemu tome

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.