Ко последњи побједник 130

1. Ali kako se zna ko je pobedio? Taj deo mi je promakao.

2. Jbt, al me složio ovaj virus, mamu mu kapitalističku!

3. Probaj Kasperski, kažu da je najefikasniji. Volim one starije verzije koje skiče ko svinja kad otkriju virus. Preseče te svaki put :)

4. Ha! Veri fani, veri fani! Ne mogu više da ležim, ne mogu da samo sedim, ne ide mi se na posao, a i ne ostaje kod kuće. Nervozna sam ko pas, kijam ko na takmičenju, glava kao da se tu našao neki mamurluk od pre dvajs godina i kaže: "Eee, pa desi ti meni, heheh"!!!!
    Grrrrrr!!!

5. čhagahčdgkajeiaitahčjvby.xfkutpaeččhkdhga

6. Bjaž, Kiko, viš da pobeđujem! ;)

7. Ali kako se zna ko je pobedio? Taj deo mi je promakao.

Изненада ће неки модератор закључати, али тешко је очекивати да ће се то ускоро или уопште десити. Онај ко последњи остане закључан је победник. Мало уврнуто, знам.

8. Изненада ће неки модератор закључати, али тешко је очекивати да ће се то ускоро или уопште десити.

Zvuči kao Kafka :)

Онај ко последњи остане закључан је победник. Мало уврнуто, знам.

Nije da ne zvuči pomalo neobično.

9. Јесте ова игра кафкијанска. Кафка до Кафке Кафкица.. Кафка: човек који је апгрејтовао чекање, не знаш да ли убрзава или успорава процес.
    Не зна се ништа али се не може избећи закључавање. :)
    Онај ко дочека крај, а то се очекује, бива закључан. Не, није могуће објаснити правила нормално. :)

10. Сад сам се опасно поколебао: писати или не писати. Али да бих испољио то колебање, морао сам да о њему напишем, тако да сам упао у својеврстан парадокс :) Јесте Кафка.

11. Уметник у неписању! :) Има и Кундере, то са успоравањем. Али сада се више Кафка игра, кол'ко видим!

12. Ja sam trenutno u gladovanju, neki trbušni virus :)

13. Не признаје се ако није туберкулоза, нема забушавања!

Ја ћу изаћи на чист ваздух, ако ми позли вратићу се на време за закључавање. У сваком случају, не мислим да ћу промашити тај тренутак!

14. Kod mene u palanci nema svežeg vazduha, pa ću izgleda morati da čekam to zaključavanje u sobi. I da ozdravim... Ok.

15. Да, здравље пре свега! :)
    Ја живим у дивљини, птичице ујутру, а ноћу зрикавци уз тај свеж ваздух... мени је још горе, када направим прелаз у ту цивилизацију. Страшно.

16. Meni je u toj divljini bilo najgore kad ti zrikavac upadne u spavaću sobu, a ti ne znaš gde je, pa te kinji celu noć... A najbolje što se vide zvezde. Nekad baš ceo Mlečni put, kao na fotografijama. A u Obrenovcu zbog elektrane vidi se nekoliko osnovnih zvezda i par planeta :( Da mi nije Gugl skaj mape, ne znam kako bih pratio tranzicije :)

17. Тачно, боље је и овца него зрикавац.
    Али имам звезде, на брду сам, и велики ми прозори, лако ми небо да видим. Понекад се осећам као на осматрачници. Магла ми је данас, али разведриће се до сутра.

18. Ali ni ovca nije naivna, uspeš da zaspiš, i onda:

Ovce u snu ukazuju na poslušnost i udobnost.Vama nedostaju kreativnost, individualnost i inicijativa da se upustite sami u bilo kakav poduhvat. Vi imate tendenciju da se krećete zajedno sa grupom. Alternativno, videti ovcu u snu označava vaše saosećanje.San može biti metafora za glupost. Možda ste uradili nešto pogrešno.

Sanjati crnu ovcu simbolizuje pohlepu i iskušenja.San može biti metafora za nekoga ko predstavlja crnu ovcu u vašoj porodici. Možda se neko ponaša ne-konformistički.

Psihološki Značenje:
    Ovca može predstavljati deo vas koji je čist i nevin.
    To je deo vas, neukaljan od nevolja ovog sveta.

Mistično značenje:
    Žrtveno jagnje Božije uzima grehe sveta. U psihološkom smislu, ovo predstavlja našu želju da pronađemo oproštaj.

Zbunjujuće...

19. Mada može da predstavlja i predstojeću slavu kod kuma, sa vrućom jagnjetinom s ražnja :)

20. Доста ми интересантно то тумачење, пре околност да имаш све те податке на једном месту. Имам само безвезан сановник и неки Јунгов речник симбола, који није лош, али у њему нема ништа о овцама. Ко би рекао...али кад погледаш, како другачије да истумачиш овцу у сну, а богме и на јави. Добро, ово са ражњем је пре на јави. Будно сањање изгладнелог појединца, ишчекивање, јер свакако зна да ће ускоро ићи на ту славу на којој ће затећи овцу тек скинуту са ражња..
    Није наивна овца, али се баш не сећам да сам је икада сањала, а тако нешто се не заборавља.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.