Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pa tako je, vidiš da ti dajem primer da zaključiš na osnovu prethodnih :)) Eto, naučio si nešto korisno večeras ;)
Vidio sam primjere, ali sam očekivao da ćeš da mi daš neku trik riječ, da pogriješim hahha .. Engleski imam u malom prstu! :D
Hahha, fala, fala, zatrebaće nekad sigurno :D
Pa nisam ja od onih tičera koji samo love greške ;) To ti je samo pravilo za one koji počinju sa m i p. Ako počinju sa r, recimo, dodaješ ir- nastavak, itd. Ima toga koliko hoces :)
ipak, ranoranioci dominiraju... opa... nači krus engleskog ide?
A evo, učim malo, nije na odmet .. iako je to jedini predmet koji sam prošao u redovnom roku prvog semestra .. kako god to zvučalo, prošao sam ga :D
hahahhahahah, jebe ti se... inače, ja sam položio 4 engleska na faksu, ali i dalje nemam pojma, nažalost...
Pa to, meni bitno da prođem jebem li ga hahaha :D
koristan je engleski, nije da nije .. ja mogu da se sporazumijem sa nekim, jes da nabadam riječi i veze sa vremenima nemam, ali funkcioniše uglavnom :D
Imate besplatne lekcije onlajn, kud ćete bolje ;)
mi spik engrish
hahahah, hvala fmn :) al ipak ja do pobjede :)
Nema na čemu, Buri :)) Ali ipak ja :)
al kad bi se šalili... ja šampion, a fmn u sledećoj partiji... još jacka da dođe, pa da opletemo...
Eeee, dobra stara vremena... :)
U kojoj sledećoj partiji buri? Ne znam da li vidiš da je ova tema otvorena prije više od godinu dana, nema moderatora, ionako ništa ne rade... Kad zaključaju znaću da ih je neko podsjetio, jer se sami sjetit neće sigurno... Btw, ja imam masu titula hehe
Ja mogu da ih podsetim, ali onda to ne bi bilo fer s moje strane da nameštam pobedu, tako da neću to učiniti :) Ja sam pošten igrač, molim lepo :)
Pa da, može svako da ih podsjeti .. Mogu ja da hakujem profil nekom moderatoru i pobedim ja onda! i sve vas banujem bre!
ja ću ih podsjetiti.. mislim, tako će nas upamtiti, a ja ću pobjediti za sreću i blagostanje sviju :)
Jao, dajte Buriju da pobedi, ajde kad je zapeo :)
to... ima sutra da pronađem onu sliku što si pravila... KRAJIŠNIK BURI NA POBJEDU JURI... :d:d:d
kako si FMN?