U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Jao, da, sećam se :)) Obavezno da je staviš :)
Evo, nije loše, može bolje i tako to :) Ti?
pa tako nekako, guram, dobro je dok pada snijeg, pa ima odmora... inače, kad otopli, onda me nema nigdje, samo teren :)
Pa bolje da ima posla :) Ovde smo u trenucima dokolice :)
ma u principu ima posla, al moj je izvan svake civilizacije, i tako mi je prošla prošla godina, a bogami i ova bi mogla, pa mu se baš i ne radujem...
Izvan civilizacije? Joj, Buri... Onda ti nije lako :(
pa nigdje živog čovjeka, put ide kroz neku vukojebinu... navikao sam se bio, ali ni ovako nije loše... takav je posao
Buri do pobede! :)
hahhaha hvala fmn...
;)
http://www.upslike.net/imgdb/343d45c42ae.jpg
evo fmn ruku djelo... još jedan podsjetnik na vrijeme kad je ova tema bila na vrhuncu... vratimo joj stari sjaj :)))
Hahaha, tooo :))
e al dobro si ovo srimovala, nemam tu šta dodati... nego, jesi u bg? radiš negdje?
Haha, mogla bih da smišljam slogane za reklame :)) E, jesam, ostala sam tu i radim u vrtićima već 2 godine, učim klince engleski... Držim časove, malo prevodim i tako, nekako se snalazim :)
aha, sjećam se da si bila u vrtiću onomad, al nisam bio baš siguran... lijepo, boli te briga, važno je da se sama snalaziš... e da, mogli bi te ovi iz politike početi zvati, ako vide ovo...
Pa počela sam onako više da vidim kako je i ostadoh tamo, šta znam, nekako se veže čovek za te male napasti :) Pa ne znam, Buri, možda :))
e to bi bio posao, mislim da to pišeš za političare... :D
očo sam, ostavljam te da pobijediš :))) laku noć
Pa to :))
Ajde, laku noć, čuvam ti mesto ;)
Za Burija!