Haha, mogla bih da smišljam slogane za reklame :)) E, jesam, ostala sam tu i radim u vrtićima već 2 godine, učim klince engleski... Držim časove, malo prevodim i tako, nekako se snalazim :)
aha, sjećam se da si bila u vrtiću onomad, al nisam bio baš siguran... lijepo, boli te briga, važno je da se sama snalaziš... e da, mogli bi te ovi iz politike početi zvati, ako vide ovo...
Jao, da, sećam se :)) Obavezno da je staviš :)
Evo, nije loše, može bolje i tako to :) Ti?
pa tako nekako, guram, dobro je dok pada snijeg, pa ima odmora... inače, kad otopli, onda me nema nigdje, samo teren :)
Pa bolje da ima posla :) Ovde smo u trenucima dokolice :)
ma u principu ima posla, al moj je izvan svake civilizacije, i tako mi je prošla prošla godina, a bogami i ova bi mogla, pa mu se baš i ne radujem...
Izvan civilizacije? Joj, Buri... Onda ti nije lako :(
pa nigdje živog čovjeka, put ide kroz neku vukojebinu... navikao sam se bio, ali ni ovako nije loše... takav je posao
Buri do pobede! :)
hahhaha hvala fmn...
;)
http://www.upslike.net/imgdb/343d45c42ae.jpg
evo fmn ruku djelo... još jedan podsjetnik na vrijeme kad je ova tema bila na vrhuncu... vratimo joj stari sjaj :)))
Hahaha, tooo :))
e al dobro si ovo srimovala, nemam tu šta dodati... nego, jesi u bg? radiš negdje?
Haha, mogla bih da smišljam slogane za reklame :)) E, jesam, ostala sam tu i radim u vrtićima već 2 godine, učim klince engleski... Držim časove, malo prevodim i tako, nekako se snalazim :)
aha, sjećam se da si bila u vrtiću onomad, al nisam bio baš siguran... lijepo, boli te briga, važno je da se sama snalaziš... e da, mogli bi te ovi iz politike početi zvati, ako vide ovo...
Pa počela sam onako više da vidim kako je i ostadoh tamo, šta znam, nekako se veže čovek za te male napasti :) Pa ne znam, Buri, možda :))
e to bi bio posao, mislim da to pišeš za političare... :D
očo sam, ostavljam te da pobijediš :))) laku noć
Pa to :))
Ajde, laku noć, čuvam ti mesto ;)
Za Burija!