Ко последњи побједник 130

1. ooo thank you, FMN :)

2. takoe... do pobjede :) jbt, ova tema će zatri dana imati više postova, nego u prethodnih godinu dana :)

3. Pa to je zato što sam se ja vratila ;) Mislim, zna se ko je održavao ovu temu, na prste da nas nabrojiš :)

4. istina... a ja slučajno dođem da vidim da li još uvijek postoji, i napišem post i prelistam, kad i ti tu... još jacki kažem da tema više ne postoji :)

jbt, koliko je meni dosadno kad gledam audiciju na pinku... bokte koliko transferčina :)

5. Haha, mogu misliti :)) Ja čitam random definicije, nisam sto godina ništa ocenila :)

6. slabo ja čitam, samo ponekad uđem na svoje omiljene ili neke autore koje sam volio... kad uđemna nove, razočaram se :)

7. Ni ja ne čitam najnovije, nego odem na onu opciju desno i izbacuje nasumično, pa bude neka od pre 6 godina, godinu, itd. :)

8. aha... moraću prbati neki put, možda i bude ok :)

9. Probaj :) Jedno skroz nevezano pitanje - voliš ti duge nokte kod devojaka? :))

10. pa nemam pojma, onako baš neke prevelike i ne baš... a, nešto umjerenije mi je OK čudno mi je to, kako se djevojke bore sa tim? inače, moja djevojčca nema nikako, tako reći, al to je zbog laboratorije :)

11. Pa ne hvališ se da imaš devojku, Buri :)) Lepo, lepo :)

12. Kobe, nije dovoljno da napišeš 1 i odeš, valjda je osnovna kultura da me pozdraviš... :))

13. pozdrav se podrazumijeva valjda :D

14. Pa ništa se ne podrazumeva ;)

15. pa evo jedan pozdrav specijalni hahah i srce kao na fejsu <3

16. Hvala :)) Vidiš kako umeš da budeš fin ;)

17. kad ja to nisam bio fin? Ajde molim te haha :D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.